Μήνυση Κούγια στη διοίκηση του ΠΑΟΚ

Μήνυση Κούγια στη διοίκηση του ΠΑΟΚ

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου και αγωγή αποζημιώσεως 100.000 ευρώ  από κάθε μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας για την αηδιαστική, όπως την χαρακτηρίζει, στο περιεχόμενο και τη σκοπιμότητα ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση Κούγια: «Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου και αγωγή αποζημιώσεως 100.000 ευρώ από κάθε πρόσωπο που αποτελεί μέλος της διοίκησης ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε σήμερα ο επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιος Κούγιας για την αηδιαστική στο περιεχόμενο και τη σκοπιμότητα ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την οποία δημοσιοποίησε ο επίσημος υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ για λογαριασμό και εν ονόματι της επίσημης ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η μήνυση υπεβλήθη και η αγωγή κατατέθηκε εις βάρος τόσο του επισήμου εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και κατά όλων των μελών του ΔΣ και συγκεκριμένα κατά των: Σαββίδη Ιωάννη, Γκαγκάτση Χρυσοστόμου, Goncharova Maria, Παπαδόπουλου Δημοκράτη, Κούκιου Τρύφωνα, Davidian Artur, Σαββίδη Γεωργή, Κυριάκου Κυριάκου και Χρυσοχόου Ευαγγέλου, κατ’ εντολή των οποίων έγινε η αηδιαστικού περιεχομένου δημοσίευση.

Μήνυση και αγωγή θα κατατεθεί και κατά όλων των ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν την αηδιαστικού περιεχομένου δημοσίευση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter