Μηνυτήρια αναφορά δικηγόρου για το ομοφοβικό παραλήρημα Μουτζούρη κατά Κασσελάκη

Μηνυτήρια αναφορά δικηγόρου για το ομοφοβικό παραλήρημα Μουτζούρη κατά Κασσελάκη

Ποινικές διαστάσεις λαμβάνει το ομοφοβικό παραλήρημα του Περιφερειάρχη Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη κατά του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, το οποίο έχει προκαλέσει σάλο και σφοδρές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο γνωστός δικηγόρος Άγης Τάτσης κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Συγκεκριμένα ο κ. Τάτσης ζητεί από την Εισαγγελία να ερευνήσει κατά πόσο έχει διαπραχτεί από τον κ. Μουτζούρη το αδίκημα «της δημόσιας υποκίνησης βίας ή μίσους». Κάτι που με βάση τη νομοθεσία τιμωρείται με φυλάκιση από τρεις μήνες έως τρία έτη και με χρηματική ποινή 5.000 έως 20.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μουτζούρης σε εκδήλωση που πραγματοποίησε σε ταβέρνα της Λέσβου για να γιορτάσει την επανεκλογή του, αναφέρθηκε στο Στέφανο Κασσελάκη με χυδαίους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς όπως «κουνίστρα» και «οπισθογεμή».

«Αρχίζει μια νέα σεζόν τώρα, μια νέα Περιφερειακή Αρχή. Θα πάμε καλά. Όλους θα τους βοηθάμε αν μπορούμε. Και με όλους θα συνεργαστούμε. Και με Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ και με το ΣΥΡΙΖΑ… με όλους. Είναι κόμματα που τα ψηφίζει ο λαός» είπε.

Τότε κάποιος από τους παρευρισκόμενους ρώτησε: «Και με τον Κασσελάκη;», με τον Κώστα Μουτζούρη να απαντά «Κουνίστρα είναι αυτός… Είναι λίγο οπισθογεμής» και να γελά με το δήθεν χιούμορ του.

Οι δηλώσεις Μουτζούρη προκάλεσαν οργή στα social media, ενώ σχολιάζοντας το ομοφοβικό παραλήρημα Μουντζούρη ο κ. Κασσελάκης δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Το χρέος όλων των προοδευτικών Ελλήνων είναι να μη νιώσουμε αδύναμοι μπροστά στη χυδαιότητα, να μη νιώσουμε λιγότεροι, να μη νιώσουμε ηττημένοι».

Δείτε επίσης: Κασσελάκης για Μουτζούρη: Να μη νιώσουμε αδύναμοι μπροστά στη χυδαιότητα (Video)

Πορτοσάλτε σε Άδωνη: Σακο-λουθώ και πάνω σου κολλάω…

Λιβύη: «Κατηγορώ» για Φλώρο και τέσσερις στρατηγούς

Μάτι: Νέα δικαστική απόφαση μία ημέρα πριν την εισαγγελική πρόταση – Αποζημίωση 180.000 ευρώ σε συγγενή θύματος

Λουτρό αίματος στη Γλυφάδα: «Ήρθα να ξεκαθαρίσουμε» – Τα λόγια του δράστη πριν ανοίξει πυρ (Photos)

Στη φάκα γυναίκα που έστελνε συκοφαντικές επιστολές ως δήθεν «απολυμένοι του Documento»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter