Μητροπολίτης Λαρίσης: «Όταν εμβολιάστηκα μου είπαν ότι στον Γ’ Παγκόσμιο τα… έξυπνα όπλα θα με βρουν και θα σκοτωθώ πρώτος» (Video)

Μητροπολίτης Λαρίσης: «Όταν εμβολιάστηκα μου είπαν ότι στον Γ’ Παγκόσμιο τα… έξυπνα όπλα θα με βρουν και θα σκοτωθώ πρώτος» (Video)

Εντελώς ανεδαφικές διατυπώσεις που άκουσε από αρνητές του εμβολίου του κορονοϊού, μετέφερε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, προκειμένου να καταδείξει ότι ακούγονται πολλά παράλογα μετά την απόφαση να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί σε ιερούς ναούς της Λάρισας στις 3 Οκτωβρίου.

Μιλώντας στο Open, είπε ότι: «Είχαμε ανθρώπους που είπανε πράγματα τρελά. Ιδίως όταν εμβολιάστηκα μου είπανε πως αν γίνει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος τα έξυπνα όπλα θα με βρουν και θα σκοτωθώ πρώτος. Ε εντάξει, τι να κάνουμε; Απόψεις είναι αυτές».

Συγκεκριμένα, είπε: «Σε συνεργασία με την 5η υγειονομική περιφέρεια είπαμε πως πρέπει λίγο να κινητοποιηθούμε και επειδή η 5η υγειονομική περιφέρεια έχει δύο κινητές μονάδες εμβολιασμού είπαμε πως πρέπει να εκμεταλλευτούμε λίγο το γεγονός. Το εκκλησιασμό στα χωριά ή και την πόλη ακόμα ώστε όχι απλώς να δώσουμε ένα μήνυμα αλλά να δώσουμε ευκαιρίες ουσιαστικές σε ανθρώπους που ιδίως στα χωριά θεωρούν ότι δεν έχουν το χρόνο να κατέβουν  στην πόλη που είναι οι εμβολιαστικές γραμμές για να εμβολιαστούν. Ξέρετε άνθρωποι που είναι συνήθως κτηνοτρόφοι, ασχολούνται με τη γεωργία και έχουν δεσμεύσεις, θεωρούν ότι πρέπει να προλάβουν τον καιρό για την παραγωγή τους, για την εργασία τους και αμελούν πολλές φορές να κλείσουν ραντεβού, να κατέβουν να ασχοληθούν με θέματα υγείας τα οποία επίσης είναι πολύ σημαντικά».

Μυστικά & Documento

17/10/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter