Μπάσκετ: Αναβλήθηκε και το Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις

Μπάσκετ: Αναβλήθηκε και το Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις

Περίπου δύο ώρες πριν το τζάμπολ αναβλήθηκε ο αγώνας Παναθηναϊκού – Ζαλγκίρις για την Euroleague.

Τα σημερινά μοριακά τεστ στα οποία υποβλήθηκε η ομάδα των “πρασίνων” ανέβασαν τον αριθμό των κρουσμάτων Covid-19 σε δέκα, με αποτέλεσμα να μείνει με μόλις έξι διαθέσιμους παίκτες για τον αγώνα. Οι Λιθουανοί βρίσκονται από χθες στην Αθήνα.

Τις προηγούμενες μέρες είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό μεταξύ άλλων οι παίκτες Σαντ-Ρόος, Νέντοβιτς, Έβανς, Κασελάκης και ο πρώτος προπονητής Δημήτρης Πρίφτης. Τα σημερινά τρία κρούσματα ήταν όλοι παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός είναι προτελευταίος στη βαθμολογία με ρεκόρ 4-13, ενώ η Ζαλγκίρις του Γιούρε Ζντοβτς παραμένει ακριβώς πισω του, στην τελευταία θέση της κατάταξης, με ρεκόρ 3-13.

O αγώνας ήταν να γίνει μπροστά σε 1000 θεατές, σε εφαρμογή των μέτρων που ανακοινώθηκαν χθες για περιορισμό της χωρητικότητας των γηπέδων στο 10 τοις εκατό.

O προγραμματισμένος για χθες αγώνας του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Φάληρο αναβλήθηκε λόγω των 9 κρουσμάτων Covid-19 στην ομάδα του Πειραιά (7 παίκτες και 2 μέλη του προπονητικού τιμ).

Την ίδια τύχη είχαν άλλα τέσσερα παιχνίδια της …κουτσουρεμένης 18ης αγωνιστικής, αφού ο κορονοϊός μαστίζει τις Ρεάλ, Αρμάνι, Μπαρτσελόνα, Βιλερμπάν και άλλες ομάδες.

Μεταξύ των αθλητών που βρέθηκαν θετικοί είναι και οι Έλληνες διεθνείς Νικ Καλάθης και Κώστας Αντετοκούνμπο.

Ο αήττητος στο ΣΕΦ Ολυμπιακός παραμένει στην 3η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 12-5, πίσω από τις Μπαρτσελόνα (15-2) και Ρεάλ (14-3).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter