Μπάσκετ: Δίδυμο Βόβορα-Σερέλη στον Παναθηναϊκό

Μπάσκετ: Δίδυμο Βόβορα-Σερέλη στον Παναθηναϊκό

O Γιώργος Βόβορας θα είναι ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της περιόδου. Ο νεαρός τεχνικός είχε ξεκινήσει την περυσινή σεζόν στο ίδιο πόστο, αλλά απομακρύνθηκε μετά από θητεία μερικών μηνών, για να αφήσει τη θέση του στον Όντεντ Κάτας. Ο Βόβορας εργάστηκε τους τελευταίους μήνες σε ομάδα της Ουγγαρίας.

Άμεσος συνεργάτης του Βόβορα θα είναι ο Χρήστος Σερέλης, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα του Λαυρίου. Στο τιμ επανέρχεται επίσης ο Θανάσης Γιαπλές, ενώ από τους βοηθούς του απολυμένου Δημήτρη Πρίφτη παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Ισίδωρος Κουτσός.

Υπενθυμίζεται ότι η ευθύνη της ομάδας έχει περάσει στα χέρια του τεχνικού διευθυντή Αργύρη Πεδουλάκη, ενώ δεν μετέχουν πλέον στο σχήμα οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης. O 45χρονος Bόβορας υπήρξε συνεργάτης του Πεδουλάκη στον Παναθηναϊκό, αλλά και στη Ρωσία και στο Περιστέρι.

«Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά το που έχουμε έρθει και την ευθύνη που έχουμε υπηρετώντας τον Σύλλογο του Παναθηναϊκού. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη κατάσταση αλλά και παράλληλα μια μεγάλη πρόκληση και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και αγωνιστικά ώστε να ανταπεξέλθουμε όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα λόγια, σκύβουμε το κεφάλι και δουλεύουμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν ομάδα», δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι πρωταθλητές του 2021 «πράσινοι» έχουν αποκλειστεί από τα πλέι-οφ της Εuroleague, ενώ εκτός απροόπτου θα τερματίσουν στη 2η θέση της κανονικής περιόδου της Basket League πίσω από τον κυπελλούχο Ολυμπιακό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter