Μπάσκετ: Εκτός υποψήφιων MVP o Αντετοκούνμπο

Μπάσκετ: Εκτός υποψήφιων MVP o Αντετοκούνμπο

Καινούριο MVP θα αποκτήσει φέτος το ΝΒΑ, αφού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι ανάμεσα στους τρεις υποψηφίους της τελικής λίστας. Τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη διεκδικούν ο Στεφ Κάρι των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, ο Σέρβος Νίκολα Γιόκιτς των Ντένβερ Νάγκετς και ο Καμερουνέζος Τζόελ Εμπίιντ των Φιλαντέλφια Σίξερς. Ο Γιάννης είχε αναδειχθεί MVP τόσο το 2019 όσο και το 2020.

Ο Αντετοκούνμπο θα παραδώσει επίσης τον τίτλο του Κορυφαίου Αμυντικού σε έναν από τους Ρούντι Γκομπέρ (Γάλλος, Γιούτα), Μπεν Σίμονς (Αυστραλός, Φιλαντέλφια), Ντρέιμοντ Γκριν (Γκόλντεν Στέιτ).

Ο Ρούκι της Χρονιάς θα είναι ένας από τους Άντονι Έντουαρντς (Καναδός, Μινεσότα), Λαμέλο Μπολ (Σάρλοτ), Ταϊρίς Χαλιμπέρτον (Σακραμέντο).

Ένας από τους Τιμ Θίμποντο (Νιου Γιορκ Νικς), Κουίν Σνάιντερ (Γιούτα Τζαζ), Μόντι Ουίλιαμς (Φίνιξ Σανς) θα αναδειχθεί Κορυφαίος Προπονητής.

Τον τίτλο του καλύτερου Έκτου Παίκτη διεκδικούν ο Ντέρικ Ρόουζ των Νικς και δύο συμπαίκτες στη Γιούτα, ο Αυστραλός Τζο Ίνγκλς και ο Τζόρνταν Κλάρκσον.

Τέλος, το έπαθλο του Πιο Βελτιωμένου Παίκτη θα καταλήξει σε έναν από τους Μάικλ Πόρτερ τζούνιορ (Ντένβερ), Τζούλιους Ραντλ (Νέα Υόρκη), Τζέραμι Γκραντ (Ντιτρόιτ).

Ο Γιόκιτς θεωρείται φαβορί για τον τίτλο του MVP με αουτσάιντερ τον Κάρι. O Σέρβος σέντερ έπαιξε σε όλους τους αγώνες των Νάγκετς, με μ.ο. 26,4 πόντους, 10,8 ριμπάουντ και 8,3 ασίστ. Οι αναγεννημένοι Νικς αναμένεται να κερδίσουν τουλάχιστον δύο τρόπαια, με τους Θίμποντο και Ραντλ. Η κατηγορία των πρωτοεμφανιζόμενων (ρούκι) θεωρείται η πιο αμφίρροπη.

Οι νικητές θα ψηφιστούν από δημοσιογράφους και θα ανακοινωθούν στο τέλος της σεζόν. Τα πλέι-οφ αρχίζουν αύριο, με τον πρώτο αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς ενάντια στους Μαϊάμι Χιτ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter