Μπάσκετ: Κέρδισε και ετοιμάζεται για Κάουνας ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ: Κέρδισε και ετοιμάζεται για Κάουνας ο Ολυμπιακός

Δίχως απρόοπτα και με μια σχετικά εύκολη νίκη επί του ΠΑΟΚ κύλησε ο τελευταίος αγώνας του Ολυμπιακού πριν το φάιναλ-φορ του Κάουνας. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τον πρώτο ημιτελικό στο ΣΕΦ με 83-65 και χρειάζονται άλλες δύο νίκες για να προκριθούν στους τελικούς της Basket League.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προτίμησε να προφυλάξει τον ελαφρά τραυματισμένο Κώστα Σλούκα, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα με πολιτικά. O Αϊζέια Κάνααν αγωνίζεται πλέον μόνο στην Ευρώπη.

Οι Πειραιώτες ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και η διαφορά ξεπέρασε τους 20 πόντους, μέσα σε θερμά χειροκροτήματα από την εξέδρα.

Οι Βεζένκοφ 21, Λαρεντζάκης 16, Πίτερς 13, Λούντζης 10, Ουόκαπ 7 ήταν οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού, που αντιμετωπίζει την Παρασκευή τη Μονακό στον πρώτο ημιτελικό της Euroleague.

Από τον ΠΑΟΚ του Φώτη Τακιανού, που προηγήθηκε στο ημίχρονο με 42-45 με 11/21 τρίποντα, ξεχώρισαν στο Φάληρο οι Σίμπερτ 15, Ράιλι 12, Χαντς 9.

Πριν το τζάμπολ τηρήθηκαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του μπασκετμπολίστα Αλέξανδρου Βαριτιμιάδη, που «έφυγε» από ανίατη ασθένεια στα 29 του χρόνια.

Οι αγώνες του δεύτερου ημιτελικού, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι, θα ξεκινήσουν το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ (15.45).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter