Μπουρχάν Μπαράν: Η δήλωση Αθανασίου καλλιεργεί πνεύμα δογματισμού και μισαλλοδοξίας

Μπουρχάν Μπαράν: Η δήλωση Αθανασίου καλλιεργεί πνεύμα δογματισμού και μισαλλοδοξίας

«Για υπαινικτική δήλωση η οποία καλλιεργεί πνεύμα δογματισμού και μισαλλοδοξίας», κάνει λόγο ο Μπουρχάν Μπαράν, βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, απαντώντας στις αθλιότητες στις οποίες επιδόθηκε ο Χαράλαμπος Αθανασίου για να καλύψει τις πρακτικές του Κυριάκου Μητσοτάκη και των παρακολουθήσεων πολιτών αλλά και πολιτικών από την ΕΥΠ.

Διαβάστε επίσης: Ιλχάν Αχμέτ: Καταδικάζω τις δηλώσεις Αθανασίου που αναβιώνουν την θεωρία του εσωτερικού εχθρού

«Ο στιγματισμός λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων μέσα σε μια ευνομούμενη και συνταγματικά κατοχυρωμένη Δημοκρατία, είναι απερίφραστα καταδικαστέος και συλλήβδην κατακριτέος», επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Μπουρχάν Μπαράν και συμπληρώνει:

«Η δήλωση – υπαινιγμός του Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων και βουλευτή της Ν.Δ, κ. Αθανασίου με την οποία αναφέρθηκε στους μουσουλμάνους βουλευτές ως εν δυνάμει υπόπτους για εθνική προδοσία και ως εκ τούτου θα ήταν «θεμιτό» να παρακολουθούνται, καλλιεργεί πνεύμα δογματισμού και μισαλλοδοξίας. Ο στιγματισμός λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων μέσα σε μια ευνομούμενη και συνταγματικά κατοχυρωμένη Δημοκρατία, είναι απερίφραστα καταδικαστέος και συλλήβδην κατακριτέος, όπως το επιτάσσει η ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος».

Ακολουθεί η ανάρτηση του βουλευτή Ροδόπης:

Διαβάστε επίσης:

Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα επιχειρεί ο Αθανασίου μετά τις αθλιότητες περί εσωτερικού εχθρού

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter