Νέα αποκάλυψη Πολάκη για το επιτελικό μπάχαλο στο ΕΣΥ: Και εξετάσεις για προστάτη σε γυναίκες

Νέα αποκάλυψη Πολάκη για το επιτελικό μπάχαλο στο ΕΣΥ: Και εξετάσεις για προστάτη σε γυναίκες

Σκληρή απάντηση στη Θεανώ Καρποδίνη επιφύλαξε ο Παύλος Πολάκης, –μετά την αντίδρασή της διοικήτριας του ΕΟΠΥΥ στη χθεσινή αποκάλυψη του συντονιστή ΕΠΕΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ– παραθέτοντας ένα ακόμη τραγελαφικό περιστατικό που αφορά το ΕΣΥ που καταρρέει με την υπογραφή Μητσοτάκη.

Σε νέα του ανάρτηση, ο Παύλος Πολάκης κοινοποίησε παραπεμπτικά που εκδόθηκαν, εκτελέστηκαν και πληρώθηκαν από τον ΕΟΠΥΥ και αφορούν, όπως αναφέρει: «τα δυο πρώτα μέτρηση ειδικού προστατικού αντιγόνου (PSA) σε γυναίκες και το άλλο σε μέτρηση 4 καρκινικών δεικτών στο πλαίσιο “προσυμπτωματικού ελέγχου ρουτίνας”».

«Για πες μας εδώ, αυτά πως δικαιολογούνται;», διερωτάται ο Παύλος Πολάκης απευθυνόμενος στη Θεανώ Καρποδίνη. Παράλληλα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε ότι θα προβεί σε νέες αποκαλύψεις σχετικά «με τις μετακινήσεις προσωπικού και τις καθαιρέσεις προϊσταμένων».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Η κυρία Καρποδινη που από την 11η θέση της αρχικής κατάταξης βρέθηκε να διορίζεται από τον Πλεύρη (το γνωστό βαρκάρη του Αχέροντα των 22.000 νεκρών επι θητείας του ) ως Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ…
Είχε το απερίγραπτο θράσος να τολμησει να μου «απαντήσει» (φωτο 1) για την ανάρτηση που έκανα με το παραπεμπτικό γονιδιακού ελέγχου σε άντρα με διάγνωση «κοιλιακή κύηση»!!!!
Και να τολμήσει να ψέξει ΕΜΕΝΑ, αυτή η αστοιχείωτη για έλλειψη επιστημονικής γνώσης για να δικαιολογήσει το γλέντι και τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος που γίνεται (ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ) στον ΕΟΠΥΥ επί των ημερών της!
Αντί άλλης απάντησης στην αστοιχείωτη ΚΑΡΠΟΔΙΝΗ της κοινοποιώ αυτά τα παραπεμπτικά που εκδόθηκαν, εκτελέστηκαν και πληρώθηκαν από τον οργανισμό, που αφορούν τα δυο πρώτα μέτρηση ειδικού προστατικού αντιγόνου (PSA) σε γυναίκες και το άλλο σε μέτρηση 4 καρκινικών δεικτών στα πλαίσια «προσυμπτωματικού ελέγχου ρουτίνας»!!! (φωτό 2-3-4)
Για πες μας εδώ ,αυτά πως δίκαιολογούνται;;;;
ΚΑΡΠΟΔΙΝΗ έχεις κάνει τον οργανισμό σουρωτήρι για να κερδίζουν τα λαμόγια!!
Υγ1.Για τις μετακινήσεις προσωπικου και τις καθαιρέσεις προϊσταμένων σου ετοιμάζω άλλη ανάρτηση συντομα!
ΥΓ2.Περιμένω απάντηση και για την ανάρτηση για τα 35 εκατομμύρια που πλήρωσε ο ΕΟΠΥΥ το πρώτο επτάμηνο του 2023 για εξετάσεις για βιταμίνη D και Β12!!!!!
ΥΓ3.Σταμάτησες να πληρώνεσαι από τις εταιρείες του Χρηματιστηρίου Αθηνων;;;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter