Νέα Φιλαδέλφεια: Τα κινητά των Κροατών αποκαλύπτουν το σχέδιο τους (video)

Νέα Φιλαδέλφεια: Τα κινητά των Κροατών αποκαλύπτουν το σχέδιο τους (video)
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Καθώς οι έρευνες για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια συνεχίζονται νέα στοιχεία αποκαλύπτονται. Αυτή τη φορά τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων που εξετάζονται από τις αρχές φαίνεται πως «μιλούν» και ρίχνουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η αστυνομία που κατάσχεσε από την πρώτη στιγμή τα τηλέφωνα των Κροατών νεοναζί χούλιγκαν, που συνελήφθησαν για τα επεισόδια γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ, τα εξετάζει ένα ένα. Από την έως τώρα επεξεργασία των δεδομένων προκύπτουν ιστορικά αναζήτησης με την εφαρμογή Google maps.

Διαβάστε επίσης: Νέα Φιλαδέλφεια: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο αποκαλύπτει τη στρατιωτική οργάνωση των Κροατών νεοναζί

Στα κινητά υπάρχουν συγκεκριμένες διευθύνσεις σε διαμέρισμα στην Αθήνα στους Αμπελόκηπους και σε συγκεκριμένη διεύθυνση στο Μαρούσι και η διαδρομή για τον τον σταθμό Ειρήνη. Προκύπτει δηλαδή ότι έδρασαν βάσει σχεδίου και βάσει οδηγιών.

Η ολοκλήρωση της επεξεργασίας των δεδομένων των κινητών μπορεί να αποκαλύψει ποιοι προσκάλεσαν τους χούλιγκαν και ποιοι είναι οι οργανωτές της επίθεσης των Κροατών. Ακόμη αναζητούνται βίντεο και φωτογραφίες που τράβηξαν οι ίδιοι.

Επιπλέον απόδειξη ότι οι Κροάτες έδρασαν σαν στρατός είναι ότι σε φωτογραφίες διακρίνονται διακρίνονται να φορούν διακριτικά στον αριστερό ώμο για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους την ώρα των συμπλοκών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter