Νέα λίστα Predator – Παρακολουθούσε τον αρχηγό της ΕΛΑΣ και την εισαγγελέα της ΕΥΠ – Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Νέα λίστα Predator – Παρακολουθούσε τον αρχηγό της ΕΛΑΣ και την εισαγγελέα της ΕΥΠ – Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Βόμβα στους αρμούς της εξουσίας βάζει η νέα λίστα με τους παρακολουθούμενους από το Predator με εντολή Μητσοτάκη

Το Documento αποκαλύπτει τα ηλεκτρονικά ίχνη των υποκλοπών

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Κυρ Κουβαδάκης

Ο Ι. Σ. Καριώτης γράφει για τον… άριστο ο οποίος το έχει χάσει τελείως τώρα τελευταία που πιάστηκε να κλέβει ξένες ζωές από ξένα τηλέφωνα

Αγωγή Βαξεβάνη στον συκοφάντη Μητσοτάκη

ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ Εξάρχεια σε κατάσταση πολιορκίας

Οι πολιτικές εμμονές για το δήθεν άβατο και το real estate προσπαθούν να αλλάξουν ριζικά την ιστορική γειτονιά της Αθήνας

ΣΥΡΙΖΑ Μείωση ανισοτήτων και όχι «γαλάζιο φαγοπότι»

Ανακατανομή των πόρων του Ταμείου Ανάπτυξης ζητάει ο Αλέξης Τσίπρας

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Η ακρίβεια φουντώνει, η προπαγάνδα μεγαλώνει

ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ Υπόδειγμα κοινωνικής αδικίας ο κρατικός προϋπολογισμός 2023

ΟΥΚΡΑΝΙΑ Στόχος τώρα οι υποδομές πίσω από τον Δνείπερο

ΛΙΒΥΗ Μια τρύπα στη γεωγραφία

ΟΑΚΑ Αδιανόητος χορός εκατομμυρίων

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Συνέντευξη της συζύγου του Δώρας Τσαμπάζη: «Ο Αλέξανδρος ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος φως»

Μαζί το Docville

 

«Η διάσημη ταινία «Νοσφεράτου» του Μουρνάου δεν είχε τα πνευματικά δικαιώματα. Η οικογένεια μας κέρδισε τη δίκη και έπρεπε να καταστραφούν οι κόπιες. Χαίρομαι όμως, που σώθηκαν μερικές γιατί πρόκειται για εξαιρετικό δείγμα του γερμανικού εξπρεσιονισμού». Συνέντευξη της Έμυς Ντούρου με τον Ντέικρ Στόκερ, με αφορμή τη συμπλήρωση 125 χρόνων από την έκδοση του δημοφιλέστερου βαμπιρικού μυθιστορήματος.

«Έβαλα μόνο ένα μικρό λιθαράκι στο #MeToo». Η ηθοποιός Λένα Δροσάκη μιλάει στην Ηλέκτρα Ζαργάνη για την κατάθεση της στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και για την παράσταση «Photograph 51» που αφηγείται την αληθινή ιστορία της ερευνήτριας Ρόζαλιντ Φράνκλιν.

«Θα μας φας στη μούρη φασίστα, ρατσιστή, ομοφοβικέ». Ο Αντώνης Μποσκοΐτης συνάντησε τον Μέμο Μπεγνή και τον Ιωάννη Αθανασόπουλο και μίλησαν για την παράσταση «Bent» που ανεβαίνει στο θέατρο «Χώρα».

Ένα σχήμα που εντυπωσιάζει με τη χημεία των δύο ερμηνευτριών διαφορετικής γενιάς είναι το «Μαζί» της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και της Ελεονώρας Ζουγανέλη. Ο Αντώνης Μποσκοΐτης είδε και γράφει για το live.

Ο Κωνσταντίνος Καΐμάκης αποκρυπτογραφεί το σύμπαν του Στίβεν Σπίλμπεργκ, εντοπίζει ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο Όλιβερ Τουίστ αλλά και αναφορές στο μπούλινγκ λόγω εβραΐκής καταγωγής, με αφορμή την τελευταία του ταινία «The Fabelmans».

Το Σπίρτο αναμμένο 20 χρόνια μετά. Αν τη δεκαετία του 2000 η ταινία «Σπιρτόκουτο» του Γιάννη Οικονομίδη ήταν γροθιά στο υπογάστριο, τώρα το μιούζικαλ μας βγάζει και τη γλώσσα. Η Χρυσούλα Παπαΐωάννου είδε και γράφει για το μιούζικαλ Σπιρτόκουτο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter