Νέα υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων με συλλήψεις σε Κολωνό, Εκάλη και Κορυδαλλό

Νέα υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων με συλλήψεις σε Κολωνό, Εκάλη και Κορυδαλλό

Μία νέα συγκλονιστική υπόθεση μαστροπείας που θυμίζει σε πολλά σημεία την υπόθεση με την εκμετάλλευση της ανήλικης στον Κολωνό έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τρία άτομα, μεταξύ των οποίων μια 31χρονη που φαίνεται πως εξωθούσε 15χρονα κορίτσια στην πορνεία, με διαδικτυακά ραντεβού. Οι συλλήψεις έγιναν σε Κολωνό, Εκάλη και Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 31χρονη φέρεται πως διατηρούσε φιλικές σχέσεις με μία 15χρονη και την 17χρονη φίλη της, και μεσολαβούσε για την εύρεση «πελατών» για ερωτική συνεύρεση, έναντι αμοιβής, ωθώντας τα ανήλικα κορίτσια στην πορνεία. Η συλληφθείσα κατηγορείται για μαστροπεία τελεσθείσα σε βάρος προσώπου νεότερου των 15 ετών κατ’ εξακολούθηση.

Μεταξύ των τριών συλληφθέντων είναι και ένας 33χρονος, φωτογράφος, ο οποίος κατηγορείται ότι από τα μέσα Απριλίου του 2023, όντας φίλος της 31χρονης κατηγορουμένης, απέκτησε επαφή με την 15χρονη ανήλικη, όπως και με την 17χρονη τότε φίλη της. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες τις φωτογράφισε με τα εσώρουχά τους, αναρτώντας τις φωτογραφίες σε  ροζ ιστοσελίδα μέσω της οποίας κλείστηκαν και πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού. Ο 33χρονος κατηγορείται για μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ εξακολούθηση κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα.

Ο τρίτος εμπλεκόμενος ηλικίας 55 ετών συνελήφθη στον Κορυδαλλό και κατηγορείται ότι εντός του χρονικού διαστήματος Ιουλίου – Αυγούστου του 2023, εντός της οικίας του συνευρέθηκε ερωτικά με τις ανήλικες. Ο 55χρονος κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής τελεσθείσας σε βάρος προσώπου κάτω των 15 ετών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν χθες, Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, τρία (3) άτομα για την εμπλοκή τους σε υπόθεση γενετήσιας εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Πρόκειται για γυναίκα 31 ετών και δύο άνδρες 33 και 55 ετών, που κατηγορούνται –κατά περίπτωση- για μαστροπεία σε βάρος προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών, κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα καθώς και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, σε βάρος προσώπου νεοτέρου των δεκαπέντε ετών και προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Προηγήθηκε έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των ανωτέρω συλληφθέντων καθώς και ακόμη έξι (6) ατόμων. Ειδικότερα:

η 31χρονη, από αρχές του 2022, εξωθούσε ανήλικη στην πορνεία, αποκομίζοντας χρηματικό όφελος,
ο 33χρονος, στα μέσα Απριλίου 2023, ανάρτησε φωτογραφίες της ανωτέρω ανήλικης και μίας επίσης ανήλικης σε ιστότοπο, μέσω του οποίου πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον -10- ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας, και
ο 55χρονος, το διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου 2023, συνευρέθηκε ερωτικά στην οικία του με την πρώτη ανήλικη και ακόμη μία, έναντι χρηματικού ποσού, ενώ κατά το ίδιο διάστημα και προγενέστερα προέβη σε όμοιες πράξεις με τις εν λόγω ανήλικες, τόσο από κοινού όσο και με καθεμία ξεχωριστά.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστήριων καθώς και ένα αεροβόλο όπλο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Διαβάστε επίσης:

Κολωνός: Ξεκίνησε κεκλεισμένων των θυρών η δίκη για τη 12χρονη – «Συνεύρεση» βάπτισε ο Μίχος τους βιασμούς

Κολωνός: Στο Εφετείο κεκλεισμένων των θυρών συνεχίζεται η δίκη – Πρώτη μάρτυρας η θεία της 12χρονης

Κολωνός: Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη για τον βιασμό της 12χρονης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter