Νέος Πρόεδρος της Τεχνόπολης ο Κωστής Παπαϊωάννου

Νέος Πρόεδρος της Τεχνόπολης ο Κωστής Παπαϊωάννου

Μόνο θετική είναι η είδηση που κυκλοφόρησε πριν από λίγο ότι υπερψηφίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων η πρόταση του νέου Δημάρχου Χάρη Δούκα και της παράταξής του και πλέον νέος Πρόεδρος του ιστορικού οργανισμού της Αθήνας Τεχνόπολης ΑΕ είναι ο έγκριτος εκπαιδευτικός και τ. Γενικός Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Κωστής Παπαϊωάννου.

Ο Κωστής Παπαϊωάννου, ιστορικός με μεταπτυχιακές σπουδές στις πολιτικές επιστήμες είναι γνωστός στην Ελλάδας και στο εξωτερικό για την πολύχρονη δράση του στον τομέα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, υπήρξε Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας. Πρωτοστάτησε επίσης στη σύσταση του Δικτύου Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας, ενώ παλαιότερα ήταν για χρόνια Πρόεδρος του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.

Μένει επίσης να δούμε τι θα συμβεί και με τον μέχρι σήμερα ισχυρό άνδρα της Τεχνόπολης,τον Κωνσταντίνο Μπιτζάνη, ο οποίος ήταν αμετακίνητος στο νευραλγικό πόστο του Διευθύνοντα Συμβούλου της Τεχνόπολης από το 2011, πάντως, απ’ ότι μαθαίνουμε η παρουσία του στον οργανισμό δε θα συνεχιστεί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter