Ο Ευαγγελάτος… «χτυπάει» γυναίκες πρωθυπουργών

Ο Ευαγγελάτος… «χτυπάει» γυναίκες πρωθυπουργών

«Αλλά βρε παιδάκι μου, υπουργός Οικονομικών να κατηγορείται για φορολογικό σκάνδαλο της γυναίκας του;» αναρωτήθηκε τη Δευτέρα ο Νίκος Ευαγγελάτος στην εκπομπή του Live News για τη σύζυγο του νέου βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ, η οποία έχει κατηγορηθεί για φοροδιαφυγή. 

Αποτελεί απορίας άξιο το πώς ορισμένοι δημοσιογράφοι χτυπάνε ανερυθρίαστα τη γυναίκα ενός πρωθυπουργού. Όλα αυτά τη στιγμή που η εταιρεία Eternia Capital Management της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη φιγουράρει στα Paradise Papers, το πόθεν έσχες του ζευγαριού ήταν σε «διάσταση» και το σπίτι του Βολταίρου… άδειο. Βέβαια, εκπομπές σαν το «Live News» και δημοσιογράφοι όπως ο Νίκος Ευαγγελάτος σιωπούσαν ή επέκριναν το Documento όταν αποκάλυπτε όλα τα παραπάνω.

Διαβάστε επίσης: Από πού ήρθαν τα λεφτά

Και η Μαρέβα στα Paradise Papers – Το Documento είχε αποκαλύψει την offshore από τον Φεβρουάριο

Το ερωτηματολόγιο του Παραδείσου της Μαρέβας

«Υπουργός σκανδάλων» 

Να σημειωθεί ότι στο ρεπορτάζ της εκπομπής ο Σούνακ παρουσιαζόταν ως «Υπουργός σκανδάλων». Ως ένας πολυεκατομμυριούχος, πρώην χρηματιστής της Goldman Sachs και σύζυγος της εξίσου πάμπλουτης Ακσάτα Μέρθι, «είδε τη φήμη του να αμαυρώνεται και από το σκάνδαλο φοροδιαφυγής της συζύγου του. Πρόκειται για σκάνδαλο ύψους 20 εκατομμυρίων στερλινών, καθώς απέφευγε να πληρώνει φόρους, δηλώνοντας πως δεν είναι κάτοικος της Μ. Βρετανίας».

Αν και ο ίδιος σε παλαιότερες δηλώσεις του επί του θέματος είχε αναφέρει πως «η σύζυγος μου έχει κάνει τις δηλώσεις της. Πάντα ακολουθούσε όλους τους κανόνες, έχει πληρώσει όλους τους φόρους στη Μ. Βρετανία». 

Τέτοιες συμπτώσεις σπανίζουν, είναι η αλήθεια…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter