Ο Ian Muir νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Famar

Ο Ian Muir νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Famar

Η Famar, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπη που ειδικεύεται στην παραγωγή και στην ανάπτυξη φαρμακευτικών προϊόντων καθώς και προϊόντων ομορφιάς, ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Ian Muir στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ομίλου. Ο Ian Muir αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα στις 20 Νοεμβρίου. 

Ο κ. Muir με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην παγκόσμια φαρμακευτική βιομηχανία ήταν μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής της Aesica Pharmaceutical και Πρόεδρος της Catalent Pharma παγκοσμίως. Πριν από αυτό, κατείχε υψηλές θέσεις στο Cardinal Health EU και στο Swindon Site.

O John Davison, Πρόεδρος της Famar, δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Ian στην Famar. Αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ανάκαμψη της εταιρείας, ενώ πρόκειται να ηγηθεί την ανάπτυξη του νέου επιχειρηματικού σχεδίου, το οποίο εστιάζει στην ανάκτηση της εμπιστοσύνης των πελατών μας. H εμπειρία του Ian έχει αποδειχθεί καταλυτική για την ανάπτυξη εταιρειών, καθώς διαθέτει σημαντικές γνώσεις σε καίριους τομείς, όπως της εμπορικής ηγεσίας και των αδειοδοτήσεων, της λειτουργίας των επιχειρήσεων, καθώς και της ανάπτυξης προϊόντων. Οι ηγετικές του ικανότητες θα συμβάλλουν στην σταθερότητα της εταιρίας, καθώς και στην επιπλέον τεχνογνωσία των ανώτατων στελεχών της, που ήδη κατέχουν απαράμιλλη εμπειρία στον κλάδο.»

Ο Ian θα υποστηριχθεί από τους Friedrich Sernetz και Markus Hölzl, που κατείχαν παράλληλα από τον Αύγουστο την θέση του προσωρινού Διευθύνοντος Συμβούλου, και οι οποίοι θα επιστρέψουν στους ρόλους τους ως CFO και CCO, αντίστοιχα. Ο Markus έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, ενώ εκτελούσε μέχρι πρότινος καθήκοντα Οικονομικού Διευθυντή στον Όμιλο Klockner Pentaplast. Ο Friedrich, που διαθέτει 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της φαρμακευτικής βιομηχανίας, πριν προστεθεί στην ομάδα της Famar πέρυσι, ήταν Εμπορικός Διευθυντής στην Aenova.

Ο Ιan Muir δήλωσε σχετικά:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα ενταχθώ στο δυναμικό της Famar, και ανυπομονώ να οδηγήσω την εταιρεία στην ανάκαμψη. Έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας, όμως οδεύουμε προς την σωστή κατεύθυνση. Η εταιρεία έχει την υποστήριξη των μετόχων και εγώ θα μπορώ να στηριχθώ στην εμπειρία και στο ταλέντο της ομάδας.»

Μυστικά & Documento

03/12/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter