Ο καλύτερος φίλος σου, ο καφές σου… στην πόρτα σου σε λίγα λεπτά!

Ο καλύτερος φίλος σου, ο καφές σου… στην πόρτα σου σε λίγα λεπτά!

Έχεις σκεφτεί ποτέ τι είναι αυτό που σε συντροφεύει τις περισσότερες ώρες της ημέρας σου; Μα φυσικά ο καφές σου ή αλλιώς ο καλύτερός σου φίλος, που βρίσκεται πάντα δίπλα σου, όταν εσύ τον χρειάζεσαι!

Η ποιότητα ήταν, είναι και θα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί στην ερώτηση «τι ζητά ο καταναλωτής όταν επιλέγει τον espresso του». Μετά την ποιότητα, το επόμενο ερώτημα είναι πώς ο κάθε ένας από εμάς θα αποκτήσει εύκολη & γρήγορη πρόσβαση στον αγαπημένο του καφέ. Γι’ αυτό και όλα τα μεγάλα brands, επενδύουν συνεχώς  σε ποιοτικά χαρμάνια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι νέες κάψουλες αλουμινίου espresso που λανσάρει ο Γρηγόρης, για να μας προσφέρει μία ακαταμάχητη εμπειρία καφέ. Οι νέες κάψουλες είναι διαθέσιμες στα τρία εκλεκτά και αγαπημένα χαρμάνια Γρηγόρης, διατηρούν την ίδια εξαιρετική ποιότητα & γεύση και είναι διαθέσιμες σε εντυπωσιακές, premium συσκευασίες.

Το Classic χαρμάνι Γρηγόρης, με ένταση 9/10, εντυπωσιάζει με τα πλούσια αρώματα και το γεμάτο σώμα του. Το χαρμάνι Arabica, με ένταση 7/10 έχει ήπια οξύτητα και είναι η ιδανική επιλογή για όσους προτιμούν μια πιο αρωματική γεύση στον καφέ. Τέλος, το χαρμάνι Decaf με ένταση 6/10, απευθύνεται σε εκείνους που επιζητούν μια πιο απαλή γεύση, χωρίς καφεΐνη. Μάλιστα, η μέθοδος αποκαφεϊνοποίησης του decaf, αφαιρεί την καφεΐνη από τον καφέ, μόνο με τη χρήση νερού και χωρίς την προσθήκη χημικού διαλύτη.

Οι νέες κάψουλες αλουμινίου του Γρηγόρη, μας συντροφεύουν στο σπίτι ή στο γραφείο, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να ετοιμάζουμε παντού τον αγαπημένο μας ζεστό ή κρύο καφέ.

Ανακαλύψτε και εσείς τη νέα premium πρόταση καψουλών του Γρηγόρη και επωφεληθείτε της προσφοράς σε τιμή γνωριμίας, που ισχύει σε όλα τα καταστήματα Γρηγόρης, στο gregorys.gr και στην εφαρμογή e-order. Βάζοντας την παραγγελία σας online ή τηλεφωνικά, παραλαμβάνετε τις κάψουλες στο χώρο σας, εντός μισής ώρας, για να απολαύσετε τον καφέ σας τη στιγμή που τον επιθυμείτε!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter