Ο Μέσι έχρισε φαβορί τη Βραζιλία και τη Γαλλία για το Μουντιάλ

Ο Μέσι έχρισε φαβορί τη Βραζιλία και τη Γαλλία για το Μουντιάλ

Ο σούπερ σταρ της εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι, υποστήριξε ότι η νυν πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία και η Βραζιλία είναι τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Στις δηλώσεις του ο  αρχηγός της εθνικής Αργεντινής είπε πως οι Βραζιλία, Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία και Ισπανία θεωρούνται πάντα δύσκολοι αντίπαλοι, αλλά ξεχώρισε τους «Τρικολόρ» και τη «Σελεσάο» ως τα δύο μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι στο «DIRECTV Sports»:

«Πάντα λέμε τις ίδιες μεγάλες ομάδες… αλλά, αν πρέπει να διαλέξω, η Βραζιλία και η Γαλλία είναι οι δύο μεγάλες υποψήφιες για να κερδίσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχουν την ίδια ομάδα παικτών για πολύ καιρό, δουλεύουν καλά. Η Γαλλία, εκτός από το τελευταίο Euro όταν αποκλείστηκε στους «16» και τα πήγε άσχημα, έχει κάποιους  εντυπωσιακούς παίκτες. Έχουν ξεκάθαρη ιδέα στο παιχνίδι τους και τον ίδιο προπονητή, τον Ντεσάμπ. Η Βραζιλία είναι λίγο η ίδια με τον Τίτε».

Η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι, είναι αήττητη σε 35 αγώνες και κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα πέρυσι, κερδίζοντας τη Βραζιλία στον τελικό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter