Ο «Mr. Coco Mat» Πολ Ευμορφίδης ίδρυσε κόμμα και έκανε… φιέστα στην Πνύκα

Ο «Mr. Coco Mat» Πολ Ευμορφίδης ίδρυσε κόμμα και έκανε… φιέστα στην Πνύκα

Στις εκλογές κατεβαίνει ο γνωστός επιχειρηματίας, γνωστός και ως «Mr Coco Mat», Πολ Ευμορφίδης, ο οποίος πραγματοποίησε την Κυριακή τα εγκαίνια του κόμματος «Ευ – κίνηση» στην Πνύκα.

Η οικογένεια Ευμορφίδη είναι -μεταξύ άλλων- ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείο «Coco Mat Athens», που έχει απασχολήσει την επικαιρότητα στο πρόσφατο παρελθόν. Πρόκειται για ένα κτίριο που «κρύβει» την Ακρόπολη με… έξτρα ορόφους. Η υπόθεση έφτασε έως το ΣτΕ, το οποίο χαρακτήρισε ως αυθαίρετους τελευταίους ορόφους, για να ακολουθήσει διαμάχη μεταξύ ιδιοκτησίας και πολιτείας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η κίνηση του Ευμορφίδη να γιορτάσει τη δημιουργία του κόμματός του σε τοποθεσία κάτω από την Ακρόπολη, δημιούργησε ερωτήματα και φυσικά αντιδράσεις, με αρκετούς να κάνουν λόγο για προκλητική κίνηση εκ μέρους του επιχειρηματία.

Διαβάστε επίσης: Πρόστιμα – μαμούθ από την πολεοδομία Αθηνών για τους αυθαίρετους ορόφους του ξενοδοχείου Coco Mat

Ο Πολ Ευμορφίδης, ο οποίος συμμετέχει τους τελευταίους μήνες ως κριτής σε δημοφιλές show ανεύρεσης… νέων επιχειρηματικών ταλέντων, απέστειλε λίγα εικοσιτετράωρα πριν τη… φιέστα στην Πνύκα σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα στους πολίτες, με αποδέκτες «αριστερούς, δεξιούς, κεντρώους» και με… ποιητική διάθεση.

«Η Ευ – κίνηση ιδρύεται στο όνομα των «αόρατων» δουλευταράδων που ιδρώνουν την φανέλα τής ευδαιμονίας, που φροντίζουν την υπόληψη τους με τα χέρια λερωμένα, που διεκδικούν την ευτυχία τους, δίχως ντροπή για τα λάθη και τα πάθη τους», σημειώνεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε για το… event στην Πνύκα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter