Οι Δρομείς Ελπίδας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας με τρία αμαξίδια

Οι Δρομείς Ελπίδας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας με τρία αμαξίδια

Οι Δρομείς Ελπίδας θα βρίσκονται με 3 αμαξίδια HOYT και πάλι στην εκκίνηση της υπέροχης διαδρομής ενός γεγονότος με παγκόσμια ακτινοβολία, λάμψη, ιστορία και πολιτισμό.

Φέτος συμμετέχουμε και στο Νυχτερινό 10Κ ΟΠΑΠ το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, όπως και στα 5Κ STOIXIMAN την Κυριακή του Μαραθωνίου.

Η Διοίκηση του Συλλόγου «Δρομείς Ελπίδας» εξ΄ ονόματος του συνόλου των δρομέων μελών και των οικογενειών παιδιών με αναπηρία, χαιρετούν με ευγνωμοσύνη την εκδήλωση έμπρακτης συμπαράστασης των εταιρειών Real Consulting και HOWDEN Hellas για την δωρεά δύο δρομικών αμαξιδίων ΗΟΥΤ αξίας 5000€ έκαστο, καθώς και την Ελληνική Οδοντιατρική Εταιρεία για την προσφορά του ποσού των 1.500€..

Απώτερος σκοπός των δράσεων των Δρομέων Ελπίδας είναι πάντα η ενεργοποίηση της κοινωνίας. Μέσα από τις ξεχωριστά δυνατές εικόνες, σπάμε τις προκαταλήψεις που κρατούν τα ΑΜΕΑ μακριά από τον ζωντανό κοινωνικό ιστό, προάγοντας την συμπερίληψη!

Zero Discrimination είναι το μήνυμα των δράσεων του Συλλόγου, καθώς κεντρική μας ιδέα είναι να μην μένει κανένας άνθρωπος πίσω!

πηγή: runnfun.gr 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter