Οι ταινίες της ημέρας: Κλέφτες Καταστημάτων, Oldboy, 127 Ώρες και για τους ξενύχτηδες Μαύρος Κύκνος

Οι ταινίες της ημέρας: Κλέφτες Καταστημάτων, Oldboy, 127 Ώρες και για τους ξενύχτηδες Μαύρος Κύκνος

Επιλέγουμε καθημερινά τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες και σας τις προτείνουμε.

Σήμερα, Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου έχουμε το αριστούργημα Κλέφτες Καταστημάτων, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, αλλά και Μαύρο Κύκνο. Ταινία επιβίωσης με το 127 Ώρες και το  νοτιοκορεατικο neo-noir Oldboy.

Καλή θέαση!

Κλέφτες Καταστημάτων/ ΕΡΤ2 22:00

Μετά από μια εξόρμηση για άλλη μια μικροκλοπή, ο Οσάμου και ο γιος του συναντούν ένα μικρό κορίτσι μέσα στο κρύο.

Στην αρχή, η σύζυγός του είναι διστακτική στο να αφήσουν το κορίτσι να μείνει μαζί τους, τελικώς συμφωνεί να αναλάβουν τη φροντίδα της αφού καταλαβαίνει ότι έχει περάσει μεγάλες δυσκολίες.

Αν και η οικογένεια είναι φτωχή, ίσα-ίσα τα βγάζουν πέρα με τις δουλειές τους και τις μικροκλοπές, μοιάζουν να ζουν ευτυχισμένοι μαζί, μέχρι που ένα απρόβλεπτο γεγονός αποκαλύπτει κρυμμένα μυστικά και βάζει σε κίνδυνο τους δεσμούς που τους ενώνουν.

Σκηνοθεσία: Χιροκάζου Κορεέντα| Πρωταγωνιστούν: Λίλι Φράνκι Σακούρα Άντο Μίγιου Σασάκι

*Χρυσός Φοίνικας στο 71ου Φεστιβάλ Καννών και υποψήφια για Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας το 2019.

Τρέιλερ:

127 Ώρες/ Open 21:00

Εξερευνώντας τα βουνά στα Κάνιονλαντς της Γιούτα, ο Άρον Ράλστον, στην προσπάθειά του να περάσει από ένα φαράγγι, θα γλιστρήσει, με αποτέλεσμα το δεξί χέρι του να εγκλωβιστεί ανάμεσα στους βράχους. Αδυνατώντας να το απελευθερώσει, παραμένει παγιδευμένος μέσα στην έρημο, ενώ η τροφή και το νερό τελειώνουν. Το μόνο που μπορεί να τον γλιτώσει από το βέβαιο τέλος είναι μια γενναία απόφαση επιβίωσης, όχι όμως χωρίς κάποιο κόστος…

Βασισμένη πάνω στην αληθινή ιστορία του Άρον Ράλστον, η ταινία συγκέντρωσε έξι υποψηφιότητες Όσκαρ, ενώ ήταν υποψήφια για Χρυσές Σφαίρες και Bafta, γνωρίζοντας παράλληλα τεράστια εμπορική επιτυχία.

Σκηνοθεσία: Ντάνι Μπόιλ | Πρωταγωνιστούν: Τζέιμς Φράνκο, Άμπερ Τάμπλιν, Κέιτ Μάρα

Τρέιλερ:

Oldboy/ ALPHA 22:30

Ο Τζο πέφτει θύμα απαγωγής και κρατείται φυλακισμένος για 20 χρόνια στην απομόνωση, χωρίς να γνωρίζεται ούτε από ποιόν έχει απαχθεί, ούτε γιατί. Όταν, κάποια στιγμή, θα αφεθεί ελεύθερος θα αναζητήσει τον απαγωγέα του γεμάτος δίψα για εκδίκηση, ενώ στην πορεία θα ανακαλύψει ότι είναι ακόμα μπλεγμένος στα δίχτυα μιας απίστευτης απάτης.

Σκηνοθεσία: Σπάικ Λι | Πρωταγωνιστούν: Τζος Μπρόλιν, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Σάμιουελ Τζάκσον, Σάρλοτ Κόπλεϊ, Μάικλ Ιμπεριόλι

*Remake του κλασικού και αγαπημένου «Old Boy» του Παρκ Τσαν Γουκ.

Τρέιλερ:

Μαύρος Κύκνος/ ALPHA 00:45

Η Νίνα Σέιερς, μια συνεσταλμένη όσο και φιλόδοξη 28χρονη μπαλαρίνα, αποφασίζει να διεκδικήσει τον διπλό ρόλο του αθώου λευκού κύκνου και του αισθησιακού μαύρου κύκνου, για την νέα παράσταση της «Λίμνης των Κύκνων» ενός χορευτικού θιάσου της Νέας Υόρκης. Τον ρόλο-πρόκληση διεκδικούν και άλλες χορεύτριες, ανάμεσα τους και η γοητευτική Λίλη. Η Νίνα πετυχαίνει στην πρώτη οντισιόν μια άψογη περφόρμανς του λευκού κύκνου, αλλά αποτυγχάνει στον απόδοση του μαύρου κύκνου. Παρά την άποψη του καλλιτεχνικού διευθυντή, Τομάς Λιρόι, ότι της λείπει το σκοτεινό πάθος που απαιτεί ο μαύρος κύκνος, αλλά και την απόρριψη των ερωτικών του προτάσεων από την πλευρά της, η Νίνα διαπιστώνει την επόμενη μέρα έκπληκτη ότι έχει κερδίσει τον ρόλο. Η προβληματική σχέση της, όμως, με την καταπιεστική -πρώην μπαλαρίνα- μητέρα της, αλλά και οι αμφιβολίες της για τις πραγματικές προθέσεις της αντικαταστάτριάς της, Λίλη, δυσκολεύουν τις προετοιμασίες, αλλά και την ψυχολογική της κατάσταση, ενώ η ημέρα της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας πλησιάζει…

Σκηνοθεσία: Ντάρεν Αρονόφσκι, Πρωταγωνιστούν: Νάταλι Πόρτμαν, Βενσάν Κασέλ, Μίλα Κούνις

*Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου, Χρυσή Σφαίρα

Τρέιλερ:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter