Οι τεμενάδες του Γεραπετρίτη

Οι τεμενάδες του Γεραπετρίτη

Ολοι είδαμε τις… ντροπιαστικές υποκλίσεις του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη στον «σουλτάνο» της Τουρκίας.

Μπορεί βέβαια ο ίδιος και το επιτελείο του να προσπάθησαν να αποδείξουν το αντίθετο με διαρροές και δικαιολογίες περί σεβασμού στο πρόσωπο της προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά αποδείχτηκε ότι έσκυψε το κεφάλι όχι μόνο στο Προεδρικό Μέγαρο αλλά και όταν υποδέχτηκε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο αεροδρόμιο. Μόνο που στο αεροδρόμιο δεν υπήρχε πουθενά η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Με λίγα λόγια, εκεί που πήγε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα με τη βοήθεια φιλικών στο κυβερνών κόμμα ΜΜΕ λέγοντας ότι «οι εικόνες μπορούν να μιλήσουν από μόνες τους», οι εικόνες μίλησαν και τον εκθέτουν ακόμη περισσότερο.

Ας ενημερώσει λοιπόν κάποιος το επιτελείο του υπουργού για να ενημερώσει και τον ίδιο ότι το 2023, που όλοι κυκλοφορούν με ένα κινητό έτοιμο να καταγράψει οτιδήποτε, δεν μπορείς εύκολα να κοροϊδέψεις τον κόσμο, με την εξαίρεση βέβαια εκείνων που είναι αποφασισμένοι να καταπιούν τα πάντα. Είναι λογικό πάντως εμείς που νομίζαμε ότι αυτά τα έχουμε λύσει με την Επανάσταση του 1821 να απορούμε: εάν αυτά τα κάνει μπροστά στις κάμερες, από πίσω τι άλλο θα μπορούσε να κάνει για να στείλει μήνυμα; Κ.Κ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter