Ολυμπιακός: Έστειλε επιστολή στην UEFA για τον τελικό κυπέλλου

Ολυμπιακός: Έστειλε επιστολή στην UEFA για τον τελικό κυπέλλου

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με επιστολή της στην UEFA εξηγεί όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από τον τελικό του κυπέλλου, ο οποίος με απόφαση της ΕΠΟ δεν θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 26 Ιουλίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρουν πως η ομοσπονδία «πάει να ορίσει τον τελικό 30 Αυγούστου λες και είναι φιλικό και πως μέχρι και ο τηλεοπτικός πάροχος, η Cosmote TV προέβη σε σχετική διαμαρτυρία». Ο Ολυμπιακός ζητάει την παρέμβαση της UEFA και παράλληλα εξετάζει και τις νομικές ενέργειες στις οποίες θα προβεί.

Αναλυτικά οι 4 άξονες της επιστολής: 

1) Το πρωτάθλημα της Super League 1 ολοκληρώθηκε νωρίτερα, στις 19/7 προκειμένου να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου στις 26/7. 

2) Και οι δύο σύλλογοι που αγωνίζονται στον τελικό, έχουν παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έληγαν στις 30/6. Και συμφώνησαν με τους παίκτες να παραταθούν έως τα τέλη Ιουλίου, καθώς τότε θα ολοκλήρωναν τις εγχώριες επίσημες υποχρεώσεις τους. 

3) Στις 3 Αυγούστου ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος και για εισερχόμενες και για εξερχόμενες μεταγραφές. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως αν διεξαχθεί τέλη Αυγούστου ο τελικός, τότε θα έχει αλλοιωθεί η διοργάνωση καθώς θα είναι τελείως διαφορετικά τα ρόστερ.

4) Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα έπρεπε να κλείνει τη σεζόν και όχι να την ανοίγει, γιατί είναι η πιο σημαντική διοργάνωση της ΕΠΟ. Στον αντίποδα θα μετατραπεί σε αγώνα προετοιμασίας, ανοίγοντας τη χρονιά. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter