Ολυμπιακός: Ποδαρικό με ήττα στη Λαμία (1-0)

Ολυμπιακός: Ποδαρικό με ήττα στη Λαμία (1-0)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε αγνώριστος στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα του με την Λαμία για την 16η αγωνιστική της Super league και πρώτη για το 2024 και η μαχητική Λαμία τον νίκησε 1-0 και του έσπασε το αήττητο που είχε στην επαρχία για μια πενταετία…

Τα παθήματα του Ολυμπιακού με το να μπαίνει πολύ χαλαρός στα παιχνίδια δεν έγιναν μάθημα στους Πειραιώτες, που την πάτησαν και πάλι. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Τσιλούλης έκανε τη σέντρα, ο Ροντινέι έδιωξε και στη γραμμή της μεγάλης περιοχής ολομόναχος ο Σλίβκα με μονοκόμματο σουτ άνοιξε το σκορ. Το γκολ αφύπνισε για λίγο τους «ερυθρόλευκους» που αποφάσισαν να μπουν στο ματς και βγήκαν στην επίθεση χάνοντας πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 9’ με τον Μασούρα.

Όμως η Λαμία ήταν φωτιά στις αντεπιθέσεις και στο 12’ έχασε την πολύ μεγάλη διπλή ευκαιρία να κάνει και το 2-0 αλλά ο Πασχαλάκης έσωσε και το πρώτο σουτ του Μαρτίνεθ και το σουτ του Ακούνια από τη μικρή περιοχή, κρατώντας όρθιους τους Πειραιώτες.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία και προσπαθούσαν από την αριστερή πλευρά με τους Ποντένσε και Ορτέγκα να δημιουργήσουν κινδύνους στην περιοχή της Λαμίας αλλά είχαν κάκιστες τελικές πάσες. Αντίθετα η Λαμία έβρισκε πολλούς κενούς χώρους στην άμυνα των Πειραιωτών με τον Πασχαλάκη και πάλι να σώζει στο 37’ το σουτ του Μαρτίνεθ και να κρατάει ξανά το 1-0.

Το 2ο ημίχρονο με την είσοδο του νεοαποκτηθέντα Ναβάρο, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με μια μεγάλη ευκαιρία ξανά του Μασούρα από μπαλιά του Ποντένσε αλλά το σουτ του έσωσε ο Κοσέλεφ. Στο 49’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Νούνιες αλλά ο Φορτούνης που το εκτέλεσε (50’) σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της Λαμίας χάνοντας τη μεγαλύτερη ευκαιρία των «ερυθρολεύκων».

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την ασφυκτική πίεση στα καρέ της Λαμίας και στο 53’ ο Κοσέλεφ έσωσε το σουτ του Ποντένσε και ένα λεπτό μετά από γύρισμα του Μασούρα ο Καμαρά φάτσα με το τέρμα και εξουδετερωμένο τον Κοσέλεφ μπερδεύτηκε κι έχασε την ευκαιρία για το 1-1. Στο 55’ η κεφαλιά του Ντόη έφυγε λίγο άουτ. Μετά το 60’ ο ξέφρενος ρυθμός του Ολυμπιακού ξεθύμανε και όχι μόνο αυτό αλλά ο Πασχαλάκης και πάλι έσωσε το 2-0 στο 77’ σε σουτ του Τσιλούλη. Κι επειδή όλα πήγαν στραβά για την ομάδα του Καρβαλιάλ ήρθε και ο τραυματισμός στο γόνατο του Μπιέλ στο 86’ κι ενώ είχε μπει λίγα λεπτά πριν αλλαγή στο ματς και ο Ολυμπιακός έπαιξε με παίκτη λιγότερο τα υπόλοιπα λεπτά χωρίς να μπορέσει να αλλάξει τη μοίρα του με τον γκολκίπερ του να σώζει για μια ακόμη φορά στο 92’…

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος «κιτρίνισε» τους Κορνέζο, Αμαράλ, Ναβάρο, Τόσιτς.

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Σιμόν, Αμαράλ, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Νούνιες (62’ Στάνκο), Τζανδάρης, Τσιλούλης (90’ Μάλτσι), Σλίβκα, Μαρτίνεθ (71’ Τόσιτς), Ακούνια (71’ Σίντκλεϊ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόι, Ορτέγκα (71’ Ρίτσαρντς), Έσε (80’ Αλεξανδρόπουλος), Καμαρά (71’ Καρβάλιο), Ποντένσε (80’ Μπιέλ), Φορτούνης, Μασούρας, Γιόβετιτς (46’ Ναβάρο).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter