Οργή στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ για την πρόσληψη Τσιάρτα

Οργή στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ για την πρόσληψη Τσιάρτα

Σάλος έχει προκληθεί στις τάξεις των οργανωμένων και μη οπαδών της ΑΕΚ μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Βασίλη Τσιάρτα, ως προπονητή της ομάδας Β’ η οποία θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία από τη νέα σεζόν.

Οι προκλητικές δηλώσεις που έχει κάνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κατά καιρούς, εκφράζοντας ρατσιστικές και ακροδεξιές αντιλήψεις, έχουν ενοχλήσει ιδιαίτερα τους φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι έχουν εκφράσει με ξεκάθαρο τρόπο την αντίθεσή τους στην πρόσληψή του από την «Ένωση».

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας εξέδωσαν ανακοίνωση σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι: «τέτοιες κινήσεις το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να αλλοτριώσουν το DNA της ομάδας μας και να στιγματίσουν με λεκέ την ιστορία μας που με τόσο κόπο ο λαός της – ως θεματοφύλακας -, κρατάει ψηλά σαν τα ύψιστα ιδανικά και πιστεύω της».

Σφοδρές είναι και οι αντιδράσεις των φίλων της ΑΕΚ στα social media, οι οποίοι σημειώνουν ότι οι αξίες που πρεσβεύει ο σύλλογος απέχουν πολύ από τις απόψεις που έχει εκφράσει τα τελευταία χρόνια ο Τσιάρτας, καλώντας τη διοίκηση να πάρει πίσω την απόφασή της.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter