Ορθιος στο Περιστέρι ο ΠΑΣ, 1-1 με τον Ατρόμητο

Ορθιος στο Περιστέρι ο ΠΑΣ, 1-1 με τον Ατρόμητο

Χωρίς νίκη έμεινε ο Ατρόμητος στο πρωτάθλημα, καθώς παραχώρησε ισοπαλία στον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1). Ο “Αγιαξ της Ηπείρου” διατήρησε το αήττητο του με γκολ που πέτυχε στο 91’ στο Περιστέρι.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν πριν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο του αγώνα. Στο 6’ ο Πίιρσμαν γύρισε λανθασμένα την μπάλα στην περιοχή της ομάδας του, ο Κλωναρίδης την κέρδισε και με σουτ νίκησε τον Λοντίγκιν (1-0).

Στο 15’ ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ δεν επέτρεψε στον Καστεγιάνο να τον νικήσει σε δύο χρόνους από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 21’ ο Περέα δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει, παρότι βρέθηκε τετ α τετ με τον Πίριτς. Στο 31’ έφυγε στην κόντρα ο Σνάιντερ, αλλά πριν πλασάρει βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Βασιλαντωνόπουλου. Ο διαιτητής έδειξε «παίζεται» και μαζί του συμφώνησε και ο VAR-ριστας.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό και στο δεύτερο μέρος. Ο Περέα αστόχησε στο 53’ και στο 54’ ο Λοντίγκιν σταμάτησε τον Κλωναρίδη.

Ο ΠΑΣ έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 72’ με τον Μπρένερ, ωστόσο ο Πίριτς με εντυπωσιακή επέμβαση αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στο 91’ ο Μίνα σέντραρε και ο αμαρκάριστος Μορέιρα νίκησε τον Βόσνιο τερματοφύλακα του Ατρόμητου.

O Γιώργος Τζοβάρας έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κάργα, Σάλιακα. Μπρένερ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Καστεγιάνο, Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Γκαλβάο, Ντένιτς, Σάλομον, Κλωναρίδης (75’ Μπετινέλι), Καρτάλης (61’ Νάτσος), Κουλούρης (76’ Κωτσόπουλος).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πίρσμαν, Εραμούσπε (83’ Παντελάκης), Κάργας, Kαραχάλιος (82’ Μίνα), Ντομίνγκεθ, Τριάδης (46’ Λώλης), Μορέιρα (95’ Λιάσος), Σνάιντερ (65’ Μπρένερ), Περέα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter