Όταν ο Γεωργιάδης δεν… σκόπευε να βάλει αρνί και κατσίκι στο «καλάθι του Πάσχα» (Video)

Όταν ο Γεωργιάδης δεν… σκόπευε να βάλει αρνί και κατσίκι στο «καλάθι του Πάσχα» (Video)

Οργή έχει πυροδοτήσει σε κτηνοτρόφους και κρεοπώλες η «κυβίστηση» του Άδωνη Γεωργιάδη να βάλει εν τέλει το αρνί και το κατσίκι στο «Καλάθι του Πάσχα», παρά το γεγονός πως πριν από λίγες ημέρες είχε υποστηρίξει πως δε θα συμβεί αυτό.

Δείτε επίσης: «Πυρ ομαδόν» κατά Γεωργιάδη: «Ο Άδωνης ψεύδεται» – «Η κυβέρνηση χτίζει καρτέλ υπέρ των σούπερ μάρκετ» (Video)

Σε μία προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, προλογίζοντας το «Καλάθι του Πάσχα», είχε πει, μέσω του Mega προς: «τους κρεοπώλες που με ακούνε, δεν σκοπεύω στο καλάθι του Πάσχα στα σούπερ μάρκετ να βάλω το αρνί και το κατσίκι. Σκοπός μου δεν είναι να πλήξω την αγορά κρέατος. Θα μπορούσε να εκληφθεί μια τέτοια προσπάθειά μου σαν υπόδειξη να πάνε να αγοράσουν αρνί ή κατσίκι από τα σούπερ μάρκετ. Εγώ ποτέ δεν είδα το καλάθι ως μηχανισμό για να βλάψω άλλους κλάδους της αγοράς».

Δείτε το βίντεο από το 04:50 και μετά:

Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Σάββα Κεσίδη καταγγέλλοντας πως η κυβέρνηση στρέφει τον κόσμο προς τα σούπερ μάρκετ για το αρνί και το κατσίκι ενώ αρχικά είχαν συμφωνήσει με τον Άδωνη Γεωργιάδη και είχαν «δώσει χέρια», όπως λέει χαρακτηριστικά «δε θα μπει το αρνί και το κατσίκι στο πασχαλινό Καλάθι».
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter