Σκάνδαλο παρακολουθήσεων: Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων

Σκάνδαλο παρακολουθήσεων: Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων

Νέα παραίτηση «βόμβα» σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά από εκείνη του Γενικού Γραμματέα του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη. Αυτή τη φορά, την παραίτησή του δήλωσε ο… μουσικός διοικητής της ΕΥΠ, Παναγιώτης Κοντολέων.

Διαβάστε επίσης: Σκάνδαλο υποκλοπών: Στη Βουλή ο… μουσικός που διορίστηκε διοικητής της ΕΥΠ με λαθροχειρία Μητσοτάκη

Ο Κοντολέων υπέβαλε με τη σειρά του την παραίτησή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη «κατόπιν λανθασμένων ενεργειών που διαπιστώθηκαν στη διαδικασία των νόμιμων επισυνδέσεων», σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν πηγές του Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό να την κάνει αποδεκτή.

Νέος διοικητής της ΕΥΠ αναλαμβάνει ο έως σήμερα Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, πρέσβης Θεμιστοκλής Δεμίρης.

Η παραίτηση Δημητριάδη και οι διαρροές του Μαξίμου

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, έγινε γνωστή η παραίτηση του στενού συνεργάτη και ανιψιού του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη.

Διαβάστε επίσης: Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από την παραίτηση Δημητριάδη

Ο πρωθυπουργός έκανε δεκτή την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του, με το Μέγαρο Μαξίμου να διαρρέει ότι αφορμή για την κίνηση αυτή αποτέλεσε το… «τοξικό κλίμα» που είχε δημιουργηθεί μετά τα δημοσιεύματα που αποκάλυπταν εμπλοκή του συνεργάτη του πρωθυπουργού με το σκάνδαλο παρακολουθήσεων.

Διαβάστε επίσης: Παραιτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter