Πάτρα: Μητέρα καταγγέλλει bullying και απειλές στην 14χρονη κόρη της

Πάτρα: Μητέρα καταγγέλλει bullying και απειλές στην 14χρονη κόρη της

Άγριο περιστατικό bullying στην Πάτρα ήρθε στο “φως” μετά από καταγγελία της μητέρας του θύματος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το gnomip.gr, το 14χρονο κορίτσια ήταν θύμα ενδοσχολικής βίας από την αρχή της χρονιάς σε Γυμνάσιο της νότιας Πάτρας. Δεχόταν συστημικά ύβρις και κοροϊδίες από συγκεκριμένη ομάδα αγοριών και κοριτσιών.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη μητέρα του κοριτσιού το περιστατικό που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν ένα κορίτσι από την ομάδα των παιδιών που την παρενοχλούσαν της επιτέθηκε και την άρπαξε από τα μαλλιά.

Αντί να βρει το δίκιο της, σύμφωνα πάντα με τη μητέρα του κοριτσιού, δέχτηκε την αποβολή από την διεύθυνση του σχολείου, μαζί με τον μικρότερο αδελφό της που την ώρα του συμβάντος έσπευσε να την υπερασπιστεί.

«Είναι μια κατάσταση που συμβαίνει εδώ και μήνες τώρα. Μια ομάδα παιδιών λένε στο κορίτσι μου διaφορά για την οικογένεια της και την κοροϊδεύουν σε καθημερινή βάση. Έχουμε ειδοποιήσει τον διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για το τι γίνεται, αλλά δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα. Έφτασαν πλέον στο σημείο να αποβάλουν τα δικά μου παιδιά που είναι τα θύματα αυτής της κατάστασης, ενώ και εγώ και η ίδια έχω δεχθεί στο παρελθόν απειλές από γονείς των παιδιών αυτών», είπε η μητέρα του θύματος.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο gnomip.gr, η μητέρα της 14χρονης που έπεσε θύμα bullying στη Πάτρα σκοπεύει να απευθυνθεί στον Εισαγγελέα ανηλίκων το bullying που υφίσταται η κόρη της, ενώ είναι αποφασισμένη να προβεί σε μηνύσεις για την αντιμετώπιση της σχολικής κοινότητας απέναντι στο συμβάν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter