Πατρίς, θρησκεία και προπάντων… οικογένεια για τον Μητσοτάκη ακόμα και στις ΗΠΑ

Πατρίς, θρησκεία και προπάντων… οικογένεια για τον Μητσοτάκη ακόμα και στις ΗΠΑ

Πλέον τείνει να γίνει θεσμός οι επίσημες επισκέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη να πραγματοποιούνται οικογενειακώς. Και όταν λέμε οικογενειακώς δεν εννοούμε μόνο μετά της συζύγου του Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη αλλά και μετά των τέκνων τους. Τον Ιούνιο του 2020 είχε πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ συνοδευόμενος τόσο από τη σύζυγό του αλλά και από τον γιο του Κωνσταντίνο φροντίζοντας να είναι παρών και στο επίσημο δείπνο που είχε παραθέσει τότε το ζεύγος Νετανιάχου. 

Αυτή τη φορά όμως, ο γιος του δεν μπόρεσε πιθανότατα να ταξιδέψει μέχρι τις ΗΠΑ προφανώς λόγω και των ανειλημμένων υποχρεώσεων που θα έχει στη νέα του θέση στο Ευρωκοινοβούλιο, όπως αποκάλυψε πρόσφατα το Documento. Οπότε ο πρωθυπουργός αναχώρησε τώρα για τις ΗΠΑ συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και τις δύο του κόρες.

Όπως φαίνεται λοιπόν οι οικογενειακές δημόσιες σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεχίζονται με μεγάλη ζέση και δε χάνει ευκαιρία να τις διανθήσει τηρώντας ευλαβικά το τρίπτυχο Πατρίς, θρησκεία και κυρίως… οικογένεια.

Ο Πίνατ άραγε τι απέγινε;

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter