Πνιγμός 36χρονου στον Πειραιά: Όταν από το Blue Horizon έλεγαν στους επιβάτες ότι το «πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν» (Video)

Πνιγμός 36χρονου στον Πειραιά: Όταν από το Blue Horizon έλεγαν στους επιβάτες ότι το «πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν» (Video)

Γροθιά στο στομάχι είναι οι μαρτυρίες των επιβατών του Blue Horizon, στον απόηχο του τραγικού συμβάντος στον Πειραιά, όπου ένας 36χρονος απωθήθηκε από το πλοίο, έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Δείτε επίσης: Συγκλονιστική μαρτυρία για τον πνιγμό του 36χρονου: «Τον κοιτούσαν και έδωσαν εντολή να αναχωρήσει το πλοίο» (Video)

Ειδικότερα, αναφέρουν ότι αμέσως μετά την αναχώρηση του πλοίου από τον Πειραιά με προορισμό το Ηράκλειο, υπήρξε ενημέρωση από τα μεγάφωνα του πλοίου για την καθυστέρηση, ζητώντας συγγνώμη για την καθυστέρηση και παράλληλα, υποστηρίζοντας πως η εταιρεία και το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ωστόσο, είχε πνιγεί ένας άνθρωπος.

Σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες των επιβατών, από τα μεγάφωνα υπήρξε ενημέρωση για την καθυστέρηση του πλοίου, η οποία ανέφερε συγκεκριμένα ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά και το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν.

Ο καπετάνιος τους έκλεισε την πόρτα

Σύμφωνα με μάρτυρα, ο οποίος επέβαινε στο πλοίο, ο κόσμος διαμαρτυρήθηκε έντονα μετά το περιστατικό και πήγε στον καπετάνιο, ωστόσο εκείνος τους έκλεισε την πόρτα.

Συγκεκριμένα ο μάρτυρας ανέφερε: «Έφυγε το πλοίο, ο κόσμος φώναζε και πήγε στον καπετάνιο και ο καπετάνιος τους έκλεισε την πόρτα. Σα να μην συμβαίνει τίποτα. Φτάσαμε σχεδόν μέχρι την Αίγινα μετά το περιστατικό. Μείναμε αρόδου και η πληροφορία ήταν από τα μεγάφωνα ότι δόθηκε εντολή από το λιμεναρχείο να σταματήσουμε εκεί. Το γελοίο της υπόθεσης και το τραγικό είναι ότι φωνάξαν από τα μεγάφωνα ότι για το περιστατικό που συνέβη στον Πειραιά δεν φέρει καμία ευθύνη η εταιρία και το βαπόρι». 

 

Δείτε επίσης: Νέα σοκαριστικά βίντεο από το λιμάνι του Πειραιά: Έσπρωξαν τον 36χρονο από το πλοίο και πνίγηκε (Video)

Βίντεο σοκ: Εσπρωξαν ανδρα από πλοίο και πνίγηκε στον Πειραιά

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter