ΠΟΕΔΗΝ: Γιατί μας ξεχάσατε κύριε Μητσοτάκη;

ΠΟΕΔΗΝ: Γιατί μας ξεχάσατε κύριε Μητσοτάκη;

Την εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την αύξηση του κατωτάτου μισθού σχολίασε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, τονίζοντας ότι «ο μηνιαίος μισθός ενός νεοδιόριστου υγειονομικού υποχρεωτικής εκπαίδευσης που η δουλειά του όμως είναι άκρως εξειδικευμένη είναι κάτω από το κατώτατο μισθό».

«Ξέχασε όμως για άλλη μια φορά τους στρατιώτες της πρώτης γραμμής του υγειονομικού πολέμου. Αυτούς που κάποτε χειροκροτούσαν» αναφέρει ο ίδιος δίνοντας ως παράδειγμά το μισθός ενός τραυματιοφορέα πατέρα τεσσάρων παιδιών «Λαμβάνει μισθό 752 ευρώ το μήνα και είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Από τα 752 ευρώ τα 170 ευρώ είναι το επίδομα των τεσσάρων παιδιών του. Εάν δεν είχε τα επιδόματα παιδιών θα ελάμβανε 582 ευρώ το μήνα. Πολύ κάτω του κατώτατου μισθού που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός.. Φαίνεται ότι τους υγειονομικούς δεν τους αγγίζει η ακρίβεια, το τσουχτερό ρεύμα. Δεν πρέπει να κάνουν καλό Πάσχα.

Εργοδότης των υγειονομικών που είναι δημόσιοι υπάλληλοι είναι το κράτος. Γιατί τους ξέχασε ο κος Μητσοτάκης;»

«Κε Μητσοτάκη πως θα ζήσει αυτή η οικογένεια αξιοπρεπώς στη ζούγκλα της ακρίβειας.Κατά τα άλλα καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα» καταλήγει ο ίδιος .

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter