Πολάκης: Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ

Πολάκης: Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη διαπράττει ΕΓΚΛΗΜΑ για να τη δώσει σε μονοπωλιακό όμιλο και μάλιστα σήμερα που η τιμή του νικελίου είναι ΥΨΗΛΗ!» αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης στηρίζοντας τον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.

Και σημειώνει:

«Η ΛΑΡΚΟ είναι η μοναδική εταιρεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση που παράγει σιδηρονικέλιο. Το 2017 κάλυψε το 5,4% των αναγκών τής Ευρώπης σε νικέλιο. Ωστόσο, η σταδιακή διακοπή των εγκαταστάσεων του εργοστασίου μετά την εκκίνηση της ειδικής διαχείρισης από την κυβέρνηση Μητσοτάκη οδήγησε στη μείωση της παραγωγής, η οποία σε ετήσια βάση το 2020 ήταν 6.000 τόνοι και το 2021 δεν κατάφερε να ξεπεράσει τους 4.000 τόνους.»

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ!
Η κυβέρνηση Μητσοτακη διαπράττει ΕΓΚΛΗΜΑ για να τη δώσει σε μονοπωλιακό όμιλο και μάλιστα σήμερα που η τιμή του νικελίου είναι ΥΨΗΛΗ!
Η ΛΑΡΚΟ είναι η μοναδική εταιρεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση που παράγει σιδηρονικέλιο. Το 2017 κάλυψε το 5,4% των αναγκών τής Ευρώπης σε νικέλιο. Ωστόσο, η σταδιακή διακοπή των εγκαταστάσεων του εργοστασίου μετά την εκκίνηση της ειδικής διαχείρισης από την κυβέρνηση Μητσοτάκη οδήγησε στη μείωση της παραγωγής, η οποία σε ετήσια βάση το 2020 ήταν 6.000 τόνοι και το 2021 δεν κατάφερε να ξεπεράσει τους 4.000 τόνους.

Διαβάστε επίσης: Αλληλεγγύη στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ – Όχι στις απολύσεις, όχι στο ξεσπίτωμα, όχι στην εκποίηση της ΛΑΡΚΟ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter