Στο ψυχιατρείο ο 40χρονος «σαμουράι» μετά την απολογία του

Στο ψυχιατρείο ο 40χρονος «σαμουράι» μετά την απολογία του

Στο ψυχιατρείο οδηγείται ο 40χρονος «σαμουράι» που το περασμένο Σάββατο πυροβόλησε και σκότωσε έναν 43χρονο υπάλληλο εταιρείας αερίου και τραυμάτισε ακόμη έναν την ώρα που εκτελούσαν εργασίες στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης: Νέα Ερυθραία: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από γείτονες για τον 40χρονο δράστη – Οπλοστάσιο το σπίτι του

Ο 40χρονος κρίθηκε σήμερα μετά την απολογία του προφυλακιστέος αλλά θα κρατηθεί στο ψυχιατρείο μέχρι να ολοκληρωθεί η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που ζήτησε η ανακριτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες όση ώρα έμεινε στο ανακριτικό γραφείο δεν ήταν σε θέση να απαντήσει με σαφήνεια στις ερωτήσεις της δικαστικής λειτουργού.

Ο είναι αντιμέτωπος με τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και για τα πλημμελήματα της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Υπενθυμίζεται ότι για τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για το 40χρονο «σαμουράι» ότι δηλαδή οι γείτονες του είχαν ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί αν έγιναν οι κλήσεις αυτές προς την αστυνομία και γιατί οι αρχές δεν ανταποκρίθηκαν και αδιαφόρησαν για τις καταγγελίες που τέθηκαν υπόψη τους.

Διαβάστε επίσης: Παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για τον 40χρονο «σαμουράι» – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των γειτόνων

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter