Πρωτοφανές: Έκαναν έξωση σε μαθητές δημοτικού σχολείου – Αδιαφορία από το υπουργείο Παιδείας καταγγέλλουν οι γονείς (Video)

Πρωτοφανές: Έκαναν έξωση σε μαθητές δημοτικού σχολείου – Αδιαφορία από το υπουργείο Παιδείας καταγγέλλουν οι γονείς (Video)
Φωτογραφεία αρχείου

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές περιστατικό βρέθηκαν καθηγητές, μαθητές και γονείς, όταν το πρωί της Δευτέρας είδαν να έχει αλλάξει κλειδαριά στο 9ο δημοτικό σχολείο του Αιγάλεω και να έχει γίνει έξωση σε 90 παιδιά.

Για «ξεφτίλα» εν έτει 2022, 90 μαθητές να μένουν χωρίς σχολείο έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καθώς εδώ και δυο χρόνια και ενώ ήταν γνωστή η δικαστική διαμάχη με τους ιδιώτες στους οποίους ανήκει το κτίριο, να μην έχει ληφθεί καμιά μέριμνα για το που θα κάνουν μάθημα τα παιδιά του δημοτικού.

Το κτίριο ανήκει στους κληρονόμους της οικογένειας Ζαμπέτα και η δικαστική διαμάχη κρατά από το 2020 μέχρι που πριν από λίγες ημέρες βρήκε η οριστική απόφαση για έξωση.

Μάλιστα οι γονείς καταγγέλλουν ότι παρότι η πρωτοφανής ιστορία είναι γνωστή τόσο στο δήμο όσο και στο υπουργείο Παιδείας, δεν έκαναν τίποτα για να βρεθεί λύση για τα παιδιά ώστε να συνεχίζουν απρόσκοπτα τα μαθήματά τους.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter