Ψυχική υγεία: Συναυλία διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο διάλυσης δημόσιων υπηρεσιών απεξάρτησης

Ψυχική υγεία: Συναυλία διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο διάλυσης δημόσιων υπηρεσιών απεξάρτησης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και μουσική συναυλία με τίτλο «Όχι στη διάλυση και το κλείσιμο των δημόσιων υπηρεσιών ψυχικής υγείας και απεξάρτησης» διοργανώνουν το μεσημέρι της Κυριακής 14 Ιανουαρίου σωματεία και φορείς που δρουν στους συγκεκριμένους χώρους, αντιδρώντας σε σχετικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στη 1 μ.μ. στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο, στον πεζόδρομο της Ερμού και διοργανωτές είναι ο Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων στο ΨΝΑ (Δαφνί), ο Σύλλογος Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ, η Ομοσπονδία Συλλόγων Οικογένειας ΚΕΘΕΑ, το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ), ο Σύλλογος Φίλων Πασχόντων από Διαταραχή Πρόσληψης Τροφής «ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ».

Στη μουσική συναυλία συμμετέχουν οι:

Νατάσσα Μποφίλιου – κιθάρα: Γιώργος Καρδιανος, Γιώτα Νέγκα – κιθάρα: Κώστας Νικολόπουλος, Στάθης Δρογώσης, Μανόλης Ανδρουλιδάκης, Αποστόλης Ρίζος, Χριστόφορος Ζαραλίκος, Frank Panx & Σαλταδόροι, Κοινοί Θνητοί, Kollektiva, Υπεραστικοί, Πολιτιστική Ομάδα «Quilombo».

Τη συναυλία διαμαρτυρίας στηρίζει και η ΕΙΝΑΠ, καλώντας παράλληλα τα Σωματεία των ψυχιατρικών νοσοκομείων και τις 5μελείς Επιτροπές της να συμμετάσχουν στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ (22 Γενάρη, 4 μ.μ.) προκειμένου να συντονίσουν τη δράση τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter