Συντριβή ελικοπτέρου σε κατοικημένη περιοχή στην Κωνσταντινούπολη – Τέσσερις νεκροί (Video)

Συντριβή ελικοπτέρου σε κατοικημένη περιοχή στην Κωνσταντινούπολη – Τέσσερις νεκροί (Video)

Τραγωδία στην Κωνσταντινούπολη όπου το απόγευμα της Δευτέρας συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο στην ασιατική πλευρά της πόλης, με απολογισμό τέσσερις νεκρούς.

Συγκεκριμένα, σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν όταν το ελικόπτερο κατέπεσε σε πυκνοκατοικημένη γειτονιά κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Τέσσερις στρατιώτες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο όπου, λίγο αργότερα, διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Το πρακτορείο Anadolu μετέδωσε ότι το ελικόπτερο συνετρίβη κατά τη διάρκεια αναγκαστικής προσγείωσης στη γειτονιά Cekmekoy στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης.

Για αρκετή ώρα, οι εικόνες που μετέδωσαν τα τουρκικά ΜΜΕ θύμιζαν πολεμικό σκηνικό με καπνό, σειρήνες ασθενοφόρων και διασώστες να αναζητούν τυχόν επιζώντες στο σημείο.

Την ανακοίνωση του θανάτου των τεσσάρων στρατιωτών έκανε ο κυβερνήτης της πόλης Άλι Γερλίκαγια μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Το ελικόπτερο κατέπεσε στη συνοικία Τσέκμεκοϊ, στις 18.51, τοπική ώρα, σύμφωνα πάντα με τον κυβερνήτη, κοντά σε μια περιοχή όπου υπάρχουν κτίρια διαμερισμάτων. Δεν έχουν αναφερθεί θύματα μεταξύ των πολιτών που βρίσκονταν στο έδαφος, πρόσθεσε.

Τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστα. Νωρίτερα, το τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε ότι η συντριβή του ελικοπτέρου πιθανότατα οφείλεται σε μηχανική βλάβη.

https://www.youtube.com/watch?v=kgWXzDC6JGE

_x000D_
_x000D_

_x000D_
_x000D_

Φωτογραφία: Twitter.com/@FuatKircaali

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter