Σακίρα: Παρομοίασε τον Πικέ με τον Βόλντεμορτ και απάντησε στις φήμες για τη… μαρμελάδα

Σακίρα: Παρομοίασε τον Πικέ με τον Βόλντεμορτ και απάντησε στις φήμες για τη… μαρμελάδα

Τέλος στις φήμες που κυκλοφορούσαν σχετικά με τον χωρισμό από τον πρώην της, Ζεράρ Πικέ, έβαλε η Σακίρα, σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στους Sunday Times. Η Κολομβιανή σταρ ρωτήθηκε συγκεκριμένα αν η υποτιθέμενη απάτη του πρώην συντρόφου της, με τον οποίο χώρισαν το 2022, αποκαλύφθηκε από ένα βάζο μαρμελάδας και διέψευσε τη θεωρία.

Λίγο μετά το χωρισμό τους, ο πρώην ποδοσφαιριστής άρχισε να βγαίνει με την Κλάρα Κία Μάρτι. Μόλις δύο μήνες πριν η Σακίρα και ο ποδοσφαιριστής πάρουν διαζύγιο, κυκλοφόρησε το τραγούδι και το βίντεο κλιπ «Te Felicito» (Σε συγχαίρω) με τον Rauw Alejandro. Το μουσικό βίντεο, που δείχνει την τραγουδίστρια να κοιτάζει το ψυγείο της, πυροδότησε εικασίες για το πώς η Σακίρα μπορεί να έμαθε για τη σχέση του Πικέ με τη Μάρτι.

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούσαν, η Σακίρα επέστρεψε σπίτι από ένα ταξίδι και βρήκε άδειο το βάζο με τη μαρμελάδα, την οποία ούτε ο Πικέ ούτε τα παιδιά της τρώνε. Έτσι η τραγουδίστρια φέρεται να κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι μάλλον κάποιος άλλος έφαγε τη μαρμελάδα.

Οι θαυμαστές της Σακίρα διατήρησαν τη θεωρία ζωντανή μέσω των social media με πολλές αναφορές στο… «σκάνδαλο με τη μαρμελάδα». Ωστόσο, στην πρόσφατη συνέντευξή της αρνήθηκε ότι συνέβη αυτό το περιστατικό.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Σακίρα μίλησε για τις θυσίες που έκανε για χάρη του πρώην συζύγου της. «Για πολύ καιρό έβαλα την καριέρα μου σε αναμονή, για να είμαι δίπλα στον Ζεράρ ώστε να μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο. Υπήρξαν πολλές θυσίες για την αγάπη», είπε η ίδια.

Μάλιστα, παρομοίασε τον Πικέ με τον… Βόλντεμορτ από τον Χάρι Πότερ, όταν ρωτήθηκε αν το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Las Mujeres Ya No Lloran (Women No Longer Cry)» απευθύνεται στον πρώην της. «Ποιον, τον Βόλντεμορτ; Αυτόν που δεν μπορεί να κατονομαστεί; Ελπίζω να είναι το τελευταίο τραγούδι που γράφω γι’ αυτόν…», δήλωσε η Σακίρα.

Διαβάστε επίσης:

«Πληθωρισμός τραπεζικής απληστίας» και υπέρμετρη συσσώρευση κερδών την τελευταία 2ετία – Επιβεβαίωση ΚΕΠΕ

Πυροσβεστική: Καταγγελίες για «παράνομες» προαγωγές επτά υποστράτηγων – Διοικητής Ακαδημίας χωρίς πτυχίο

Νέα έκθεση ευρω-χαστούκι για το «Κράτος Δικαίου» Μητσοτάκη – Αναφορά στο Documento και τον Κώστα Βαξεβάνη

Μαρινάκης: Επιβεβαίωσε ότι ο Μητσοτάκης πήγε με το ζεύγος Καρατζά στην Όαση της Σίβας – «Δεν γνωρίζω αναλυτικά όλες τις λίστες»

Κολωνός – Παιδοψυχιατρική Εταιρεία: Επιστημονικά αβάσιμη και ηθικά απορριπτέα η εισαγγελική πρόταση για τη 12χρονη

Αδωνης Γεωργιάδης για Ευρωπαία Εισαγγελέα: Δεν θα μας πει τι θα κάνουμε – Να την τιμωρήσουν

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter