Σε πύρινο κλοιό η χώρα: Μάχη με τις φλόγες σε Δυτική Αττική, Λουτράκι, Ρόδο και Λακωνία (Videos)

Σε πύρινο κλοιό η χώρα: Μάχη με τις φλόγες σε Δυτική Αττική, Λουτράκι, Ρόδο και Λακωνία (Videos)

Πολλαπλά πύρινα μέτωπα στην επικράτεια, με την πυροσβεστική να βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού για τρίτη συνεχόμενη ημέρα.

Μαίνεται η φωτιά στο μέτωπο των Δερβενοχωρίων, καθώς έχει δοθεί εντολή εκκένωσης στο χωριό Λεύκα, ενώ δίνεται μάχη για να μην περάσει η φωτιά στον εθνικό δρυμό της Πάρνηθας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι αστυνομικοί απομακρύνουν πόρτα – πόρτα τους πολίτες στη Λεύκα, καθώς δεν έχει εκδοθεί προς το παρόν μήνυμα από το 112.

Διαβάστε επίσης: Μάχη με τις φλόγες στα Δερβενοχώρια – Συνεχείς αναζωπυρώσεις στη Λεύκα

«Βορειoανατολικά στα όρια του οικισμού Στεφάνη, δυτικά στα όρια των περιοχών Πάνακτο, Πουρνάρι και Πανόραμα καθώς και νότια πλησίον της περιοχής Γοργοεπηκόου και Βλυχάδα, εντοπίζονται τα ενεργά μέτωπα της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στα Δερβενοχώρια και εξελίσσεται στη Δυτική Αττική», όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιπύραρχος, Γιάννης Αρτοποιός, σε έκτακτη ενημέρωση το απόγευμα της Τετάρτης.

Διαβάστε σχετικά: Πυροσβεστική: Μαίνονται τα μέτωπα στη Δυτική Αττική – Η νέα ενημέρωση (Video)

Στο μέτωπο των Μεγάρων, οι αρχές έχουν δώσει εντολή απομάκρυνσης των κατοίκων στο Κανδήλι, ενώ σε επιφυλακή για τις συνεχείς αναζωπυρώσεις βρίσκονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στο Λουτράκι, ώστε η φωτιά να μην προσεγγίσει τα διυλιστήρια.

Παράλληλα, μαίνεται ανεξέλεγκτη, σύμφωνα με την ΕΡΤ η φωτιά που ξέσπασε στο Πυρί Σπάρτης, ενώ δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Δύσκολη η κατάσταση και στη Ρόδο όπου η φωτιά μαίνεται στα Απόλλωνα, ενώ έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί Διμυλιά, Σάλακος, Ελεούσα

Διαβάστε σχετικά: Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Ρόδο – Εκκενώθηκαν τρία χωριά (Photos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter