Σεισμός στην Εύβοια: Οι πρώτες εικόνες από σχολεία και σούπερ μάρκετ στο Μαντούδι (Photos)

Σεισμός στην Εύβοια: Οι πρώτες εικόνες από σχολεία και σούπερ μάρκετ στο Μαντούδι (Photos)

Ανησυχία στην Εύβοια από τον σεισμό 5,2 Ρίχτερ το πρωί της Παρασκευής που έβγαλε τους κατοίκους από τα σπίτια τους και τους μαθητές από τα σχολεία.

Δείτε επίσης: «Όλοι έχουν βγει στους δρόμους»: Μαρτυρία του αντιδημάρχου Μαντουδίου μετά τα 5,2 Ρίχτερ – Τι εκτιμούν οι σεισμολόγοι (Videos)

Σύμφωνα με το Evima.gr, ο σεισμός στην Εύβοια το πρωί της Παρασκευής τρόμαξε τους κατοίκους. Η δόνηση ήταν ισχυρή και σε μία χρονική στιγμή όπου οι περισσότεροι ήταν ήδη στις καθημερινές τους ασχολίες. Ενδεικτικές είναι οι εικόνες που καταφτάνουν από το Μαντούδι μετά από τα 5,2 Ρίχτερ, όπου καταστήματα είδαν τα ράφια τους να… πηγαινοέρχονται ενώ στα σχολεία οι μαθητές αμέσως βγήκαν από τις αίθουσες.

Ο σεισμός σύμφωνα με τους κατοίκους της Εύβοιας ήταν ισχυρός αλλά είχε και διάρκεια κι αυτό τον έκανε ακόμα πιο τρομακτικό. Μάλιστα, έγινε αισθητός και στην Αθήνα.

Οι εκτιμήσεις των επιστημόνων για την ώρα είναι αρκετά επιφυλακτικές, καθώς μελετούν το φαινόμενο.

Σε κάθε περίπτωση, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, τόσο σε σχολεία όσο και σε σπίτια και καταστήματα, όλοι βρίσκονται στους εξωτερικούς χώρους υπό τον φόβο μίας νέας δόνησης.

Πηγή: Evima.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter