Σούπερ Λίγκα 1: Δύσκολη νίκη για τον ΠΑΟΚ, 2-1 την Κηφισιά

Σούπερ Λίγκα 1: Δύσκολη νίκη για τον ΠΑΟΚ, 2-1 την Κηφισιά

Ο ΠΑΟΚ… ίδρωσε στην Τούμπα, ωστόσο μπόρεσε να νικήσει την Κηφισιά (2-1), κάνοντας το «2 στα 2» στην Σούπερ Λίγκα 1. Οι τρεις βαθμοί ήρθαν με αυτογκόλ, με τους γηπεδούχους να χάνουν και πέναλτι στο 0-0.

Ο Δικέφαλος είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Στο 21’ ο Βαφέας μάρκαρε τον Ζίβκοβιτς και ο ρέφερι κλήθηκε από το VAR να δει το βίντεο. Εδωσε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε στο 25’ ο Σέρβος επιθετικός με τον Κρίστινσον να απομακρύνει τον κίνδυνο. Αυτό είναι το τέταρτο πέναλτι που αποκρούει ο Ισλανδός τερματοφύλακας στην Σούπερ Λίγκα1, τα άλλα τρία τα είχε «βγάλει» φορώντας την φανέλα της ΑΕΛ.

Ο ΠΑΟΚ έψαχνε την στιγμή του κι αυτή ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Μπάμπα τροφοδότησε τον Μουργκ που σούταρε, ο Κρίστινσον έδιωξε την μπάλα με τον Τζίμα με προβολή να ανοίγει το σκορ. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο 17χρονος επιθετικός ξεκίνησε στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και πέτυχε γκολ.

Η Κηφισιά είχε σφυγμό και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μασούρα στο 75’ με τον αντίπαλο της να αντιδράει άμεσα. Στο 77’ ο Νάρεϊ είχε δοκάρι και στο επόμενο λεπτό έγινε το 2-1 με αυτογκόλ του Τσάπαν που ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του.

Ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Καστοριάς) έδειξε κίτρινη κάρτα στους

Κωνσταντέλια, Πέιο, Βαφέα, Κρίστινσον, Οζέγκοβιτς, Σάκιτς

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (74’ Λύρατζης), Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (63’ Σβαμπ), Οζντόεφ, Τάισον, Ζίβκοβιτς (63’ Κωνσταντέλιας), Μουργκ (68’ Νάρεϊ), Τζίμας (74’ Τόμας).

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Σάκιτς, Λούμορ, Βαφέας, Τσάπαν, Παπασάββας, Πέιος (84’ Νίνης), Μασούρας (84’ Αντερέγκεν), Ίλιεφ (64’ Ιπαλίμπο), Οζέγκοβιτς, Τετέι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter