Σπαρτιάτες: Αποχωρεί ο βουλευτής Μανούσος με αιχμές για Στίγκα – Μετά την παραγγελία ποινικής δίωξης για τους 11

Σπαρτιάτες: Αποχωρεί ο βουλευτής Μανούσος με αιχμές για Στίγκα – Μετά την παραγγελία ποινικής δίωξης για τους 11

Με «πυρά» προς τον Βασίλη Στίγκα αποχωρεί από το κόμμα των Σπαρτιατών ο βουλευτής Γιώργος Μανούσος, μετά και την απόφαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για άσκηση ποινικής δίωξης στους 11.

Δείτε επίσης: Άρειος Πάγος: Ποινική δίωξη στους 11 βουλευτές των «Σπαρτιατών» και στον Κασιδιάρη ζητά η Εισαγγελέας

Αναλυτικά η επιστολή του:

«Κατόπιν της ποινικής δίωξης που παρήγγειλε η εισαγγελία του Αρείου Πάγου εναντίον 11 συναδέλφων μου αλλά και εμού προσωπικά, έπειτα από τις ψευδής και συκοφαντικές καταγγελίες του προέδρου των Σπαρτιατών Βασίλη Στίγκα, σας γνωστοποιώ ότι αποχωρώ από την κοινοβουλευτική ομάδα των Σπαρτιατών».

Όπως η προσθέτει: «Η μέχρι τώρα παραμονή μου σε αυτή (την ΚΟ) είχε να κάνει με την πεποίθησή μου ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν θα ανεύρισκε ούτε ένα ψήγμα αξιοπιστίας σε αυτές τις ψευδείς καταθέσεις, ειδικά μετά τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμισα ενώπιον της.

Η ηθική μου, η στάση ζωής αλλά και η αξιοπρέπειά μου, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίζω να συνυπάρχω με τον άνθρωπο που οδήγησε με ψεύδη και συκοφαντίες κατηγορούμενη σύσσωμη την κοινοβουλευτική του ομάδα.

Αναμένοντας ως εκ τούτου και την απόφαση του Α.Ε.Δ.. θα εκπληρώνω τα καθήκοντά μου ως ανεξάρτητος βουλευτής τιμώντας την ψήφο των χιλιάδων συμπατριωτών μας που με εμπιστεύτηκαν».

Διαβάστε επίσης:

«Σπαρτιάτες»: Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ως ύποπτοι για την εξαπάτηση του εκλογικού σώματος

Στη Βουλή η δικογραφία για τους 11 «Σπαρτιάτες»

Στίγκας: «Επανέλαβα τις καταγγελίες για εκβιασμούς»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter