Σταμάτης Κραουνάκης: Δεν μπορείτε να πειράξετε την Έλενα Ακρίτα, την στηρίζει η κοινωνία

Σταμάτης Κραουνάκης: Δεν μπορείτε να πειράξετε την Έλενα Ακρίτα, την στηρίζει η κοινωνία

Για την καλή του φίλη Έλενα Ακρίτα μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Σταμάτης Κραουνάκης και όσους προσπαθούν τον τελευταίο καιρό να την βλάψουν.

Ο συνθέτης, που αυτόν τον καιρό τα «σπάει» στην κυριολεξία μαζί με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και  την νέα τους δουλειά «Τι να λέμε τώρα» έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, σχετικά, με το ποια είναι η Έλενα Ακρίτα και για ποιο λόγο την έχουν βάλει στο στόχαστρο.

Η «Αρχόντισσα και πάντα έφηβη» Έλενα, με την κοφτερή γλώσσα και το ακόμα πιο κοφτερό μυαλό, που δεν δίστασε να φύγει από τα ΝΕΑ όταν λογοκρίθηκε κείμενο της δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, γιατί εκτός, ότι δεν είναι από εκείνες που φοβούνται έχει και την αγάπη του κόσμου να την στηρίζει.

Το μήνυμα του Σταμάτη Κραουνάκη:

«Το παρόν της Έλενας στη δημόσια ζωή των Ελλήνων είναι πυλώνας Δημοκρατίας. Ότι κατάφερε με τα χεράκια της και το κοφτερό της μυαλό. Γεμάτη ευαισθησία. καλόγουστη, χαριτωμένη. Αρχόντισσα και πάντα Έφηβη. Βαθύτατα ευγενής. Αυτά τα πολύ ολίγα, εν συντομία. Ενοχλεί φυσικά,  για πολλούς από μας ομιλεί εξ ονόματος μας. Δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Ορθώνει ανάστημα και γλώσσα Κι όποιον πάρει ο χάρος. Πάντα με ακράδαντα τεκμήρια.

Την αγαπώ τη σέβομαι και σιωπηρά Την περιφρουρώ.

Αυτό που έχει ξεσπάσει να την χαλάσουν μ έχει νευριάσει πάρα πολύ. Πρώτον δεν μπορούν να τη χαλάσουν ότι και να κάνουν. Παράτησε τα ΝΕΑ μόλις λογοκρίθηκε κείμενο της. Πήγε άλλου. Τα ποντκαστ της τ ακούει το σύμπαν άπαν… Δεν μπορείτε να πειράξετε την Έλενα. Την στηρίζει η κοινωνία. Των ελεύθερων ανθρώπων και λαϊκών και διανοουμένων. Δεν μπορείτε να την κατεβάσετε μίση πιθαμή από εκεί που πατεί η ψυχή της.

Κάτω τα χεράκια από το κορίτσι αυτό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter