Super League: Εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, 1-0 τον Άρη

Super League: Εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, 1-0 τον Άρη

Ο ΠΑΟΚ νίκησε στο «Κλ. Βικελίδης) τον Αρη (1-0), τον οποίο έπιασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και ουσιαστικά έκανε άλλο ένα βήμα για την έξοδο του στην Ευρώπη.

Ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς κι αυτό επέδρασε θετικά στην ψυχολογία των παικτών του. Στο 6’ ο Σφιντέρσκι πάτησε περιοχή, «έσπασε» την μπάλα, οι Σάκιτς – Κουέστα δεν συνεννοήθηκαν, ο Σβαμπ έβαλε την προβολή και την έστειλε στα δίκτυα (0-1).

Οι κιτρινόμαυροι ισορρόπησαν το παιχνίδι και δημιούργησαν ευκαιρίες με τους Μπερτόγλιο (12’), Σάσα (17’), Γκανέα (20’, 35’), Μαντσίνι (29’), ωστόσο δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Πασχαλάκη.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου 45λεπτου ο ΠΑΟΚ βρέθηκε κοντά στο γκολ με τους Σφιντέρσκι (41’), Ελ Καντουρί (44’).

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 66’ με τον Σφιντέρσκι και ο Αρης απάντησε στο 69’ με τον Γκάμα. Οι παίκτες του Ακη Μάντζιου είχαν την κατοχή της μπάλας, πίεζαν, αλλά ο χρόνος περνούσε χωρίς να νιώθει απειλή ο Πασχαλάκης. O τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ στο 91’ κράτησε τη νίκη για την ομάδα του, καθώς απέκρουσε σουτ του Μπερτόγλιο.

O Ολλανδός διαιτητής Βίλι Ντελαζόντ στο 86’ απέβαλε τον Ουάρντα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ «κιτρίνησε» τους

Γκαρσία Ματέο, Σφιντέρσκι, Μπάμπα, Αουγκούστο.

Άρης: Κουέστα, Σάκιτς (70’ Σούντγκρεν), Ρόουζ, Δεληζήσης, Γκάνεα, Τζέγκο (58’ Ματίγια), Σάσα, Γκαρσία (79’ Σίλβα Σαντέ), Μπερτόγλιο, Μανσίνι, Μάνος (79’ Μήτρογλου).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο (57’ Μιχαηλίδης), Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Μπάμπα, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς (93’ Κρμέντσικ), Ελ Καντουρί (72’ Ουάρντα), Σφιντέρσκι (72’ Τσιγγάρας).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter