Super League: Η ΑΕΚ άλωσε το «Κλεάνθης Βικελίδης» και αγκάλιασε τον τίτλο

Super League: Η ΑΕΚ άλωσε το «Κλεάνθης Βικελίδης» και αγκάλιασε τον τίτλο

Η ΑΕΚ αν και βρέθηκε να χάνει 1-0 από τον Αρη στη Θεσσαλονίκη (17’ πεν. Γκρέι), γύρισε το παιχνίδι (23’ Φαν Βέερτ, 43’ Τσούμπερ) και με την κατάκτηση της νίκης (2-1) αγκάλιασε τον τίτλο σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό.

Η «Ένωση» είχε και δοκάρι με τον Φαν Βέερτ (65’), ωστόσο δεν χρειάστηκε άλλο γκολ για να πάρει το τρίποντο. Πλέον χρειάζεται έναν βαθμό στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο για να σηκώσει την «κούπα».

Άρης: (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Εμπακατά, Μαζικού, Πίρσμαν, Ενκουλού, Ντουκουρέ (59’ Καμάτσο), Νταρίντα, Ρουπ, Χριστοδουλόπουλος (59’ Ιτούρμπε), Γκαρσία, Γκρέι (86’ Αμπουμπακάρ).

ΑΕΚ: (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα (68’ Γιόνσον), Ελίασον (59’ Άμπραμπατ), Γκατσίνοβιτς (84’ Ζίνι), Τσούμπερ (68’ Μάνταλος), Φαν Βέερτ (84’ Φερνάντες).

Στον Βόλο ο ΠΑΟΚ με γκολ των Ζίκοβιτς (28’) και Μπράντον (57’) επικράτησε 2-0 της τοπικής ομάδας και θέλει νίκη την τελευταία αγωνιστική επί του Ολυμπιακού για να κατακτήσει την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου αποβλήθηκε ο Πιρές.

Βόλος: (Μπράτσος): Aυγερινός, Τάχατος, Ασλανίδης, Πίρινεν, Σι, Μεταξάς, Κάτσε (87’ Λούνα), Οικονομόπουλος (63’ Τριανταφύλλου), Καρτάλης (75’ Αλχο), Μεθκίδα (75’ Τσοκάνης), Πιρές.

ΠΑΟΚ: (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια, Σβαμπ (70’ Φιλίπε Σοάρες), Ντάντας, Ζίβκοβιτς (70’ Ελ Καντουρί), Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ (79’ Τζίμας), Μπράντον (82’ Ρικάρντο Αντρε).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter