Super League: Πλέι οφ με ντέρμπι «αιωνίων» στο Ν. Φάληρο

Super League: Πλέι οφ με ντέρμπι «αιωνίων» στο Ν. Φάληρο

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα (11/4, 19:30) της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Παρά την βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων (τις χωρίζουν 24 βαθμοί) σε αυτά τα ντέρμπι υπάρχει πάντα κίνητρο και για τις δύο ομάδες. Ο μεν Ολυμπιακός πέρα από το γόητρο θέλει τη νίκη απόψε γιατί σε περίπτωση που ο Αρης δεν νικήσει την ΑΕΚ στο μεταξύ ματς, τότε θα πανηγυρίσουν από σήμερα τον 46ο τίτλο της ιστορίας τους και δεύτερο συνεχόμενο. Ο δε Παναθηναϊκός δίνει μάχη με Αρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για την ευρωπαϊκή του έξοδο στην Conference League.

Νωρίτερα (15:00) ο Άρης φιλοξενεί την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης» με τους γηπεδούχους να θέλουν νίκη για να εδραιωθούν στη 2η θέση ενώ η ΑΕΚ των πολλών προβλημάτων μετά τις ήττες της από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (στο Κύπελλο) παίζει το τελευταίο της χαρτί να μείνει ζωντανή στη μάχη της ευρωπαϊκής εξόδου.

Στις 17:15 ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Θ. Κολοκοτρώνης» με τον «δικέφαλο» να προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου και να θέλει σήμερα να συνεχίσει νικηφόρα…

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

15:00 Άρης – ΑΕΚ

17:15 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ

19:30 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ολυμπιακός 73

Άρης 54

ΠΑΟΚ 50

Παναθηναϊκός 49

ΑΕΚ 48

Αστέρας Τρίπολης 43

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter