Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι: Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας τις επόμενες ημέρες

Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι: Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας τις επόμενες ημέρες

Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας για την τρέχουσα αλλά και την επόμενη εβδομάδα, ανακοίνωσαν οι Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι.

Όπως ανακοινώνει η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας οι ώρες των στάσεων θα είναι: 08:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. και 15:00 μ.μ. έως 18:00 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια της στάσης δε θα πραγματοποιούνται επισκεπτήρια από συγγενείς και συνήγορους των κρατούμενων, ούτε παραλαβές και μεταγωγές κρατούμενων.

Η ΟΣΥΕ διεκδικεί: Εμβολιασμούς προσωπικού και κρατουμένων, Άμεσο διορισμό των επιτυχόντων του διαγωνισμού 6Κ/2018, πρόσβαση στα στρατιωτικά νοσοκομεία της χώρας, αποζημίωση της απλήρωτης και οφειλόμενης υπεργασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΣΥΕ:

Σας γνωστοποιούμε ότι το Δ.Σ της Ομοσπονδίας μας αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει σε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας ως εξής:

Τετάρτη 24/02/2021, Πέμπτη 25/02/2021 και Παρασκευή 26/02/2021 ΚΑΙ

Τετάρτη 3/3/2021, Πέμπτη 4/3/2021 και Παρασκευή 5/3/2021

Και ώρες από 08:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. ΚΑΙ 15:00 μ.μ. έως 18:00 μ.μ

Κατά τη διάρκεια των στάσεων εργασίας δεν θα πραγματοποιηθούν:

1) Επισκεπτήρια συγγενών κρατουμένων

2) Επισκεπτήρια συνηγόρων

3) Παραλαβές και μεταγωγές κρατουμένων

Αποφυλακίσεις, μεταγωγές των κρατουμένων από και προς τις Αρχές που εξετάζουν την παράταση ή μη της κράτησής τους, δικαστήρια που υπόκεινται σε παραγραφή ή συμπλήρωση 12μήνου ή 18μήνου, τακτικές ή έκτακτες παραλαβές και μεταγωγές από και προς τα νοσηλευτικά και ψυχιατρικά ιδρύματα, καθώς και όλες οι εσωτερικές λειτουργίες των Φυλακών θα εκτελούνται κανονικά.

Επίσης, θα επιτρέπεται οποιαδήποτε ώρα η είσοδος του ΕΟΔΥ ή άλλων μονάδων υγείας και σε όλα τα Καταστήματα Κράτησης και το Ίδρυμα Αγωγής προκειμένου να προβούν σε όλες τις διαδικασίες που χρειάζεται σε περιπτώσεις COVID19.

Για τους παραπάνω λόγους ορίζεται ως προσωπικό ασφαλείας το σύνολο του προσωπικού.

Κάθε πρωτοβάθμιο Σωματείο μας που θα αποφασίσει να συμμετέχει στις στάσεις εργασίας οφείλει με ενέργειές του να ενημερώσει τις κατά τόπους Δικαστικές, Εισαγγελικές και Αστυνομικές αρχές, τους οικείους Δικηγορικούς Συλλόγους, τη Διεύθυνση του Καταστήματος, καθώς και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και τον τοπικό τύπο.

Η Ομοσπονδία μας και σύσσωμα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία μας ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

1/ Εμβολιασμούς προσωπικού και κρατουμένων

2/ Άμεσο διορισμό των επιτυχόντων του διαγωνισμού 6Κ/2018

3/ Πρόσβαση στα στρατιωτικά νοσοκομεία της Χώρας

4/
Αποζημίωση της απλήρωτης και οφειλόμενης υπεργασίας μας 

Μυστικά & Documento

15/05/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter