Συναγερμός για το Champions League: Αυξημένα μέτρα σε Μαδρίτη, Παρίσι, Λονδίνο – Ο ISIS απείλησε τέσσερα γήπεδα

Συναγερμός για το Champions League: Αυξημένα μέτρα σε Μαδρίτη, Παρίσι, Λονδίνο – Ο ISIS απείλησε τέσσερα γήπεδα

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές σε Λονδίνο, Μαδρίτη και Παρίσι Γαλλία ενισχύοντας τα μέτρα ασφαλείας ενόψει των προημιτελικών του Champions League που θα διεξαχθούν απόψε και αύριο, Τετάρτη, δήλωσαν κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, επικαλούμενα απειλές από την τζιχαντιστική οργάνωση «Ισλαμικό Κράτος» (ISIS).

Σύμφωνα με το BBC τα αρμόδια υπουργεία ασφαλείας της κάθε χώρα λαμβάνουν ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να διεξαχθούν όλα τα παιχνίδια ομαλά και να αποφευχθεί κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα, ή απώλεια ανθρώπινης ζωής.

Η ανακοίνωση της UEFA

Η UEFA πάντως με δήλωσή της τονίζει ότι τα παιχνίδια θα διεξαχθούν κανονικά και δεν θα υπάρξει κάποια αναβολή ή αλλαγή ως προς τον προγραμματισμό.

«Η UEFA έχει επίγνωση των υποτιθέμενων τρομοκρατικών απειλών που γίνονται για τους αγώνες του UEFA Champions League αυτής της εβδομάδας και βρίσκεται σε στενή επαφή με τις αρχές στις αντίστοιχες εγκαταστάσεις. Όλοι οι αγώνες έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν όπως έχουν προγραμματιστεί με τις κατάλληλες ρυθμίσεις ασφαλείας», αναφέρει η δήλωση της UEFA.

«Σκοτώστε τους όλους»

H τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ISIS) απείλησε τα τέσσερα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους πρώτους αγώνες των προημιτελικών του Champions League, δημοσιεύοντας την εικόνα μιας αφίσας που απειλούσε το Parc des Princes, το Santiago Bernabeu, το Metropolitan και το Emirates Stadium, με το μήνυμα «Σκοτώστε τους όλους».

Διαβάστε επίσης:

Στο «σκαμνί» για κακούργημα ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος

Άγιοι Ανάργυροι: Επιστρέφει στον Κορυδαλλό ο 39χρονος γυναικοκτόνος

Διόνυσος: Μαθητές μαγειρεύουν και διαχειρίζονται μόνοι τους το κυλικείο του σχολείου!

Έγκλημα Τέμπη: Κατηγορούμενη για την 717 εγκαλεί την… Ευρωπαία Εισαγγελέα – Ζητεί έκπτωση από το αξίωμά της

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter