Συνεχίζεται η κόντρα Μαξίμου-Κικίλια μέσω Μπάμπη Παπαδημητρίου (Video)

Συνεχίζεται η κόντρα Μαξίμου-Κικίλια μέσω Μπάμπη Παπαδημητρίου (Video)

Συνέχεια έδωσε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου στην κόντρα του με τον Βασίλη Κικίλια στον απόηχο του «μπασκετμπολίστας-υπουργός» που είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Μπορεί όλα να φαίνονται ως μια απλή κόντρα αλλά μια μικρή παράμετρος κάνει τη διαφορά. Ο κ. Παπαδημητρίου, εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη που παρά το μεγάλο ποσοστό που πέτυχε στις εκλογές η Νέα Δημοκρατία δεν κατόρθωσε να εκλεγεί, εμφανίστηκε στο OPEN για να εκφράσει άλλη μια φορά τη δυσφορία του για την παρέμβαση του υπουργού στο επόμενο πάνελ του ΣΚΑΪ. Ο Βασίλης Κικίλιας χρεώνεται από το Μέγαρο Μαξίμου τις παταγώδεις αποτυχίες σε επίπεδο Πολιτικής Προστασίας σε Θεσσαλία, Έβρο και όλη τη χώρα.

Ο Μ. Παπαδημητρίου ανέφερε ότι του προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση το πόσο θυμωμένος ήταν απέναντί του ο Β. Κικίλιας, ενώ τόνισε ότι «η συμπεριφορά αυτή εμένα δεν με εξέπληξε απλώς, αλλά μου δημιούργησε ερωτηματικά. Αν ένας άνθρωπος, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει καταστροφές και όχι οτιδήποτε, είναι τόσο εύκολος στον θυμό, είναι τόσο εύκολος στο να συγκρουστεί με έναν τέτοιο τρόπο, τι θα κάνει απέναντι στις δυσκολίες;».

«Ήταν απαράδεκτο! Εγώ προσπαθώ να το ξεχάσω», είπε σημειώνοντας πως χρειάστηκε να έρθει πλάι ένας συνάδελφος «γιατί αντιλήφθηκε τη βία που εξέπεμπε η όλη κατάσταση»,

Προχώρησε παράλληλα σε μία ακόμη αιχμή, λέγοντας πάντως πως δεν είπε υποτιμητικά το «μπασκετμπολίστας-δημοσιογράφος»:

«Αν ήθελα να πω κάτι εναντίον του, δόξα τω Θεώ, έχω πάμπολλες ευκαιρίες και περιπτώσεις, δεν θα το έλεγα με αυτόν τον τρόπο», ανέφερε.
«Δυστυχώς, είναι χειρότερα απ’ ό,τι τα περιέγραψα», είπε επιπλέον ο Μ. Παπαδημητρίου και κατέληξε λέγοντας ότι «μία συγγνώμη δείχνει έναν άνθρωπο που έχει καταλάβει το λάθος του, μέχρι στιγμής δεν την έχουμε».

 

Πάντως ο Βασίλης Κικίλιας είχε δώσει νωρίτερα συνέχεια στη «διάστασή» του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με ανάρτησή του στο Facebook:

«Ο κ Παπαδημητριου αναλυτής-σχολιαστής και αφ υψηλού κριτής των πολιτικών στους οποίους εντάχθηκε αλλά δυστυχώς δεν επανεξελέγη , έχει μπερδευτεί : Νομίζει ότι μπορεί να απαξιώνει και να ειρωνεύεται ακόμη και επι προσωπικού, χωρίς αντίλογο με την υπεροψία διορισμένου κήνσορα. Κι όταν συμβεί να του απαντούν πρόσωπο με πρόσωπο καταφεύγει σε συκοφαντίες : Η υπεροψία δίνει τη θέση της στην δειλία και το ασύστολο ψέμα.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter