Σύνταγμα: Μεγάλη συγκέντρωση και συναυλία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό (photo/video)

Σύνταγμα: Μεγάλη συγκέντρωση και συναυλία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό (photo/video)

Μεγάλο συλλαλητήριο και συναυλία αλληλεγγύης στον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό και καταδίκης της σφαγής στη Γάζα πραγματοποιείται από τις 11 το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Συντάγματος, μετά από κάλεσμα πλήθους σωματείων, φορέων και αριστερών πολιτικών οργανώσεων.

θα ακολουθήσει πορεία προς την ισραηλινή πρεσβεία, ώστε για άλλη μια φορά ένα ανθρώπινο ποτάμι να διατρανώσει «Λευτεριά στην Παλαιστίνη».

Τη θέση τους στη σκηνή έχουν πάρει ήδη οι Ρίτα Αντωνοπούλου, «Ρεβάνς», KollektivA, «Κοινοί Θνητοί», «Υπεραστικοί», Magic de Spell, Διονύσης Τσακνής, «Ρωμιοσύνη».

«Ξεσηκωμός! Καμιά εμπλοκή στο μακελειό!»

Κάλεσμα από ΠΑΜΕ

Να σημάνει ξεσηκωμός για καμία εμπλοκή στο μακελειό, καλεί το ΠΑΜΕ.

«Η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων και του λαού της Ελλάδας στα συλλαλητήρια και η καθημερινή πολύμορφη δράση για λευτεριά στην Παλαιστίνη έχουν τοποθετήσει τον λαό μας στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. Οι δράσεις μας συναντιούνται με τις δράσεις των λαών όλου του κόσμου. Ο καθένας μας ξεχωριστά λέει στον λαό της Παλαιστίνης: “Δεν είστε μόνοι”», τονίζει.

Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο απευθύνουν: Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ), η Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ), η Πανελλήνια Ενωση Κρατουμένων Αγωνιστών Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ).

Την κινητοποίηση – συναυλία στηρίζει και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter