ΣΥΡΙΖΑ για νέες δηλώσεις Αθανασίου: Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να τον αποπέμψει – Γνώριμα τα περί «παρερμηνείας»

ΣΥΡΙΖΑ για νέες δηλώσεις Αθανασίου: Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να τον αποπέμψει – Γνώριμα τα περί «παρερμηνείας»

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προκάλεσαν οι νεότερες δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ και αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Χαράλαμπου Αθανασίου, όπου ο τελευταίος επιχείρησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα μιλώντας για «παρερμηνείες», δίχως ωστόσο να αλλάζει το περιεχόμενο των εμπρηστικών και διχαστικών δηλώσεων του.

Διαβάστε επίσης: Ιλχάν Αχμέτ: Καταδικάζω τις δηλώσεις Αθανασίου που αναβιώνουν την θεωρία του εσωτερικού εχθρού

«Ο κύριος Αθανασίου προσπαθεί μέσα από το γνωστό καταφύγιο της «παρερμηνείας» να αμφισβητήσει αυτό που άκουσαν οι πάντες: τη στοχοποίηση Ελλήνων βουλευτών βάσει του θρησκεύματός τους. Φαίνεται ότι στη Νέα Δημοκρατία η παραζάλη από τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών οδηγεί στα όρια της πολιτικής παραφροσύνης και στην κατασκευή «εσωτερικού εχθρού» εκ του μηδενός», επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ζητά την αποπομπή του κ. Αθανασίου από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο κύριος Αθανασίου προσπαθεί μέσα από το γνωστό καταφύγιο της «παρερμηνείας» να αμφισβητήσει αυτό που άκουσαν οι πάντες: τη στοχοποίηση Ελλήνων βουλευτών βάσει του θρησκεύματός τους. Φαίνεται ότι στη Νέα Δημοκρατία η παραζάλη από τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών οδηγεί στα όρια της πολιτικής παραφροσύνης και στην κατασκευή «εσωτερικού εχθρού» εκ του μηδενός.

Τα πράγματα είναι απλά: ο κύριος Αθανασίου αμφισβήτησε τον πατριωτισμό των Ελλήνων βουλευτών και επιχείρησε να εμφανίσει ως αναγκαίες τις παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων.

Επαναλαμβάνουμε. Στην εξαιρετικά κρίσιμη αυτή συγκυρία ο κύριος Μητσοτάκης οφείλει να κάνει το ελάχιστο: να αποπέμψει τον κύριο Αθανασίου και να αποδοκιμάσει τις εμπρηστικές του δηλώσεις.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για Αθανασίου: Να τον αποπέμψει ο Μητσοτάκης αλλιώς αποδεικνύει ότι είναι ο υποβολέας των δηλώσεων του

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter